Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Edwards imaginarium : vend siderne og hækl mere end en million bland selv-monstre


Beskrivelse


Hækleopskrifter på monstre. Hvert monster består af samme grundform, men du vælger selv hvilket hoved og hvilke, arme og ben, monstret skal have. Med gennemgang af materialer, mønstre, farveskift, teknikker og masketyper.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2017

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 16. jan. 2017

Sjov og gakket hæklebog med opskrifter på mere end en million skøre bland selv monstre. For begyndere og øvede.

Bogen indledes med 47 sider med flip opskrifter, hvor man kan vælge hvilket hoved og hvilke arme og fødder ens monster skal have. Bag på hver af flipsiderne er en kant med forskellig træsort - de tre forskellige træsorter beskriver sværhedsgraden i hver del. Efter flipsiderne følger en beskrivelse af den grundform, der bruges i opskrifterne. Herefter følger den egentlige indledning og introduktion til bogen med opfordring til, at dele sine færdige hækleprojekter på #edsflipbook. Der er gennemgang af materialer samt detaljer til monstrene, mønstre, farveskift osv. I slutningen er et galleri med 40 forskellige monstre, galleriforklaringer, teknikker, guide til anvendte masketyper samt henvisning til forhandlere af garn.

En skæv og skør bog, og en super fantastisk og farverig oplevelse med nogle rigtig flotte og klare fotos. Der er noget med rækkefølgen af afsnittene, der forvirrer lidt - fx at indledningen og introduktion til bogen først kommer på side 51, men ellers er der ikke noget at sætte en finger på.

Kelly Lord har tidligere skrevet Edwards menageriEdwards menageri - fugle og - fugle med opskrifter på søde hæklede dyr og hæklede fugle ud fra samme nemme grundformKelly Lord har tidligere skrevet Edwards menageri og med opskrifter på søde hæklede dyr og hæklede fugle ud fra samme nemme grundform.Informationer og udgaver