Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Edwards menageri - fugle


Beskrivelse


40 hækleopskrifter på fugle som Duen Celine, Kanariefuglen Ernst, Tukanen Magda, og Isfuglen Ben. Med gennemgang af værktøj, materialer og størrelser. Opskrifterne er opdelt i tre niveauer efter sværhedsgrad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 19. jan. 2016

Søger man som hækler nye lidt anderledes projekter, giver Kerry Lord her 40 opskrifter på hæklede fugle. Uanset om du er begynder eller rutineret, kan du her finde en fugl, der passer til dig.

Kerry Lord har designet 40 hæklede fugle, som alle er variationer over den samme grundform, som introduceres i starten af bogen. Alle 40 opskrifter ledsages af en kort fortælling om fuglen, dens personlighed samt billeder af den færdige fugl. De 40 fugle er inddelt i tre niveauer, så man som nybegynder kan vokse med bogen. På trin 1 er fuglene holdt i få farver og enkle teknikker fx duen og ravnen. På trin 2 er der flere farver og teknikker med fugle som kasuaren og hanen, mens trin tre byder på udfordringer som påfuglen og fasanen. Alle fuglenes kan hækles i fire forskellige størrelser. Teknikker og detaljer forklares bagerst i bogen. Kerry Lord ejer luksusgarnfirmaet TOFT i England, hvis garner er brugt til fuglene, men andet garn kan også bruges.

En herlig farverig fugleflok, som nok skal skabe glæde hos hæklere på alle niveauer og ikke mindst hos modtagerne af fuglene.

Kerry Lords egen Edwards menageri75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strikStrikkede & hæklede dyr i lange baner, 2015 med 40 hæklede tøjdyr er i samme stil. Man kan finde hækleopskrifter på fugle i fx 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, 2013, og Strikkede & hæklede dyr i lange baner, 2005Kerry Lords egen Edwards menageri, 2015 med 40 hæklede tøjdyr er i samme stil. Man kan finde hækleopskrifter på fugle i fx , 2013, og Strikkede & hæklede dyr i lange baner, 2005Kerry Lords egen Edwards menageri, 2015 med 40 hæklede tøjdyr er i samme stil. Man kan finde hækleopskrifter på fugle i fx 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, 2013, og , 2005.Informationer og udgaver