Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Edwards menageri - hunde : 50 opskrifter på hæklede hunde


Beskrivelse


Opskrifter på hæklede tøjdyr som forestiller 50 forskellige hunderacer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2018

af

af

Frederik Nielsen

d. 30. aug. 2018

Hæklebog til både begyndere og øvede, der vil hækle tøjdyr som forestiller 50 forskellige hunderacer.

Bogen indeholder opskrifter på 50 forskellige hunderacer opdelt i to sværhedsgrader og hver hund har fået en historie med på vejen til at give dem personlighed. De forskellige opskrifter er inspireret af forfatterens ture i parken, hvor hun har mødt mange af hundene. Der er opskrifter til at lave labrador, puddel, fransk mastiff, husky, kinesisk hårløs, gravhund, dalmatiner, pekingeser, corgi og mange andre. Alle hundene er bygget op af dele som hækles hver for sig og siden fyldes og sys sammen. Der er billeder af alle hunde og hækleskole med de anvendte masker samt vejledninger på alle trin til at lave hundene - fra at vælge garn til at fylde hundene og sy dem sammen. Bogen giver tips til, hvordan man får sit eget kæledyrs udseende frem i den hæklede hund ved at lave modifikationer i opskrifterne. Forfatteren har udgivet flere hæklebøger.

De hæklede hunderacer er mere eller mindre vellignende i forhold til de levende hunde. De fleste af hundene kan bruges både som tøjdyr til børn og som pynt til de voksne, og både større børn og voksne kan være med til hæklerierne.

Der er udgivet et væld af bøger med hæklede dyr og udover forfatterens egne bøger Edwards menageriEdwards menageri - fugleHæklede vennerHerlige hæklede dyr og - fugle findes bl.a. Hæklede venner og Herlige hæklede dyr i samme stilDer er udgivet et væld af bøger med hæklede dyr og udover forfatterens egne bøger Edwards menageri og findes bl.a. Hæklede venner og Herlige hæklede dyr i samme stilDer er udgivet et væld af bøger med hæklede dyr og udover forfatterens egne bøger Edwards menageri og Edwards menageri - fugle findes bl.a. og Herlige hæklede dyr i samme stilDer er udgivet et væld af bøger med hæklede dyr og udover forfatterens egne bøger Edwards menageri og Edwards menageri - fugle findes bl.a. Hæklede venner og i samme stil.Informationer og udgaver