Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Edwards menageri


Beskrivelse


40 hækleopskrifter på dyr som Flodhesten Georgine, Gorillaen Gunhild og Pindsvinet Frank. Med gennemgang af værktøj, materialer og størrelser, opskrifterne er opdelt i 3 niveauer efter sværhedsgrad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 6. jan. 2015

Søde og finurlige hæklede krammedyr, der alle sammen har en historie at fortælle. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad men kan hækles af voksne begyndere og store børn med voksenhjælp.

Kerry Lord er opvokset på en alpakafarm, der producerer luksusgarn i uld og alpaka, derfor er bogens 40 opskrifter på hæklede tøjdyr, hæklet i naturfarvet uldgarn, men andre garntyper kan sagtens bruges. Bogen indledes med en grundig gennemgang af værktøj, materialer og størrelser. Selve opskriftsdelen er opdelt i tre niveauer; begyndere, let øvede og øvede. Hver opskrift indledes med en lille beskrivelse af det viste tøjdyr. Det er krammedyr som surfer-æslet Annegrethe, pilot-næsehornet Otto eller danse-chimpansen Carlos. Hver opskrift fylder en side, mens der på modsatte side er et billede af det færdige resultat. Til sidst en trin for trin-guide, detaljer som løkker, hår og haler, fyld og "sy sammen".

Grundig og gennemarbejdet hæklebog i et lækkert layout holdt i råhvide, brune og grå toner.

Minder om bøgerne: Velkommen til hæklerummetHæklet legetøjNye hæklede dyrFlere hæklede dyrHæklede dyrStrikkede & hæklede dyr i lange baner af Annika Messing og Hæklet legetøj, Nye hæklede dyr, Flere hæklede dyr og Hæklede dyr af Maja Hansen. Strikkede & hæklede dyr i lange baner indeholder opskrifter på både hæklede og strikkede tøjdyrMinder om bøgerne: Velkommen til hæklerummet af Annika Messing og , Nye hæklede dyr, Flere hæklede dyr og Hæklede dyr af Maja Hansen. Strikkede & hæklede dyr i lange baner indeholder opskrifter på både hæklede og strikkede tøjdyrMinder om bøgerne: Velkommen til hæklerummet af Annika Messing og Hæklet legetøj, , Flere hæklede dyr og Hæklede dyr af Maja Hansen. Strikkede & hæklede dyr i lange baner indeholder opskrifter på både hæklede og strikkede tøjdyrMinder om bøgerne: Velkommen til hæklerummet af Annika Messing og Hæklet legetøj, Nye hæklede dyr, og Hæklede dyr af Maja Hansen. Strikkede & hæklede dyr i lange baner indeholder opskrifter på både hæklede og strikkede tøjdyrMinder om bøgerne: Velkommen til hæklerummet af Annika Messing og Hæklet legetøj, Nye hæklede dyr, Flere hæklede dyr og af Maja Hansen. Strikkede & hæklede dyr i lange baner indeholder opskrifter på både hæklede og strikkede tøjdyrMinder om bøgerne: Velkommen til hæklerummet af Annika Messing og Hæklet legetøj, Nye hæklede dyr, Flere hæklede dyr og Hæklede dyr af Maja Hansen. indeholder opskrifter på både hæklede og strikkede tøjdyr.Informationer og udgaver