Bøger / skønlitteratur / roman

Efter dig


Beskrivelse


Det er halvandet år siden, Will døde. Lou prøver at komme videre med sit liv. Hun er ensom og sidder fast i et skodjob, men pludselig sker der en hel masse på en gang. En charmerende ambulancefører og Wills hidtil ukendte teenagedatter dukker op og kræver deres af hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 2. okt. 2015

Læsere af romantiske kærlighedsromaner står i kø til Jojo Moyes, og det vil de også gøre til hendes nye roman, som er en selvstændig fortsættelse til gennembrudsromanen Mig før dig.

Der er gået halvandet år, siden Will valgte at dø, og Lou prøver at komme videre med sit liv. Hun er havnet i et skodjob som servitrice i London og bruger tiden på at se tilbage. Pludselig sker der mange mere eller mindre dramatiske ting, som ændrer alt. Hun kommer ud for en ulykke, møder en dejlig ambulancefører, Wills ukendte og besværlige teenagedatter dukker op, det slår revner mellem Lous ellers så harmoniske forældre, og hun bliver tilbudt et attraktivt job i New York.

Jojo Moyes' varemærke er letflydende og charmerende underholdningsromaner med et twist, hvor siderne vender sig selv, og hvor læseren føler sig i godt selskab. Sådan er det også med denne roman, som kan læses selvstændigt, selvom der er mange referencer til første bind, der jo endte med at blive en tåreperser af de større.

Jojo Moyes er nærmest et varemærke i disse år, og lånerne efterspørger udtrykkeligt bøger, der ligner hendes. Skal de ud i noget andet, kan man fx foreslå Cecilia Ahern, Victoria Hislop eller Marian Keyes.