Bøger / skønlitteratur / roman

Efter stormen


Beskrivelse


En tornado rammer Painters Mill i Ohio, og politichef Kate får hænderne fulde. Ikke mindst med fundet af 30 år gamle knogler, som tyder på en forbrydelse i det lukkede amishsamfund.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 11. okt. 2016

Syvende del i den gode serie "En Amishkrimi med Kate Burkholder" som foregår i Ohio. Selvskrevet for dem, der har læst de foregående bind, og nye læsere kan begynde her.

En tornado rammer Painters Mill, Ohio, og politichef Kate Burkholder får hænderne fulde. På den ene side forsøger hun med fatale konsekvenser at redde et spædbarn, og på den anden dukker 30 år gamle knogler op. Alt tyder på en forbrydelse, og Kate Burkholder bliver ubønhørligt involveret i det lukkede amishsamfund, hun selv forlod som ung. Meget står på spil både på jobbet og privat, og spørgsmålet er, om Kate Burkholder kan stå distancen.

En rigtig god krimi, som via en uheldssvanger prolog straks er i gang, og den holder flyvehøjden fra først til sidst. Rammen er sat af det særegne og stemningsfyldte amishunivers, og sproget flyder ubesværet. Plottet overbeviser, og det samme gør Kate Burkholder, hvis fascinerende personlighed er både sammensat og selvmodsigende.

Linda Castillos amishkrimier er meget populære, og dette aldeles udmærkede syvende bind i serien vil styrke brandet yderligere. Stemningen er unik, og selvom Karin Slaughter skriver krimier, der er helt anderledes, kan de to forfattere sammenlignes.


litteratursiden.dk

d. 26. okt. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 26. okt. 2016

Syvende bind i amishserien er den hidtil bedste og en af årets store krimioplevelser. Alt for hurtigt læst. Jeg er vild med Burkholder og Tomasetti og det amishmiljø historierne udspiller sig i. ’Efte...