Bøger / skønlitteratur / roman

Efterårets luner


Beskrivelse


Den frisindede amerikanske Lillian Bowman og den arrogante adelige Lord Marcus Westcliff kan ikke fordrage hinanden. De er vidt forskellige, men mod deres vilje tiltrækkes de alligevel af hinanden. Men kan deres følelser overvinde de stive konventioner i 1800-tallet England?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2014

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 14. okt. 2014

Kvindelige læsere af romantiske historiske romaner vil nyde denne kærlighedshistorie fra 1800-tallets England om den unge oprørske amerikanerinde Lillian Bowmann og den arrogante eftertragtede Lord Westcliff.

Bogen er anden del af serien "Wallflowers", der har ligget på den amerikanske bestsellerliste. Den frisindede amerikanske Lillian Bowman ankommer sammen med sine forældre og sin søster Daisy til herresædet Westcliff, hvor de skal tilbringe deres ferie. Lillian og den arrogante Lord Marcus Westcliff er hinandens diametrale modsætninger, men trods deres egen modvilje føler de sig også stærkt tiltrukket af hinanden. De har begge temperament og har flere sammenstød, der bestyrker dem i opfattelsen det umulige i et forhold, men de får sværere og sværere ved at kontrollere deres lidenskabelige følelser for hinanden. Den gamle grevinde, Lord Westcliffs mor, vil imidlertid gå langt for at undgå en upassende svigerdatter i familien.

Underholdende men forudsigelig historisk trivialroman med et erotisk tvist.

Minder meget om Simona Ahrnstedts Ægtepagten, der også er en kærlighedsroman med et erotisk islæt omhandlende 1800-tallets overklasse, men med hovedscenen sat i Sverige. Også Victoria Holt har skrevet romantiske romaner med 1800-tallet som kulisse, dog uden de erotiske beskrivelser.