Bøger / faglitteratur

Efterforskeren


Beskrivelse


Efterforsker Allan Juul Laugesen beretter om de mange kriminalsager han har været involveret i, gennem sin snart fyrreårige karriere inden for politiet. Om røverier, kidnapninger, fup og svindel og drab.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 1. nov. 2017

Følg med i hælene på efterforsker Allan Juul Laugesen og læs om de mange sager han har været involveret i, samt om de utallige kriminelle han har sat bag tremmer. For dem der vil læse om virkelig kriminalitet og for dig der vil være en flue på væggen i politiets arbejde.

I denne bog tager Allan Juul Laugesen afsæt i sin snart fyrreårige karriere indenfor politiet, hvoraf størstedelen er blevet brugt på opklaring af mere alvorlige forbrydelser som røveri, kidnapning, afpresning samt drab. Læseren kommer med en tur "bag kameraet" og hører om kriminalpolitiets efterforskning på både godt og ondt. Læs eksempelvis om diverse røverier, om afpresning, om fup og svindel og ikke mindst om diverse drabssager. Bogen er blevet til i samarbejde med journalist, forfatter og tidligere fængselsbetjent Preben Lund.

Det er altid spændende at læse om forbrydelser, der er blevet begået i virkeligheden! Og med denne bog kan læseren være en flue på væggen i politiets efterforskningsarbejde. Ikke at de røber nogle store hemmeligheder, men man fornemmer alligevel alvoren bag ordene og den slet skjulte nervøsitet op mod en anholdelse. Det er spændende at høre om politiets metoder og måder at gribe de forskellige sager an på. Alt-i-alt en glimrende, spændende og velskrevet bog.

For yderligere "in real life" krimi se fx: At tænke som en morderGerningsstedet eller GerningsstedetFor yderligere "in real life" krimi se fx: At tænke som en morder eller .