Bøger / skønlitteratur / roman

Eighty days gul


Beskrivelse


Violinisten Summer Zahova indgår en aftale med litteraturprofessoren Dominik. Hun skal spille intimkoncerter for ham, til gengæld for en ny violin. De tiltrækkes af hinandens mørke sider, og sammen udforsker de Londons SM miljø.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2013

af

af

Merete Trap

d. 6. feb. 2013

Endnu en erotisk roman som udgives i kølvandet af Fifty shades of Grey. Yndere af denne genre vil også modtage herværende roman med begejstring.

Første del i trilogi om den unge violinist Summer Zahova. Da hendes violin bliver ødelagt, får hun en mystisk besked. En hemmelig person vil forære hende en ny violin, til gengæld skal hun spille for ham privat. Den mystiske velgører er den tiltrækkende litteraturprofessor Dominik, og snart finder de to ud af, at de deler en fælles passion, nemlig lysten til at dominere og blive domineret. En farlig s/m leg er i gang, og kan det lykkes dem at holde følelserne ude af forholdet? I kølvandet af Fifty shades of Grey er der udgivet mange romaner i samme genre, men i varierende kvalitet. Denne roman ligger i den bedre ende af skalaen, men vil sikkert frembringe mange løftede øjenbryn. Der er væsentligt mere s/m sex og besøg på diverse fetich-klubber, end man ellers har set. Der er orgier og gruppesex, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Hvis man kan klare dét, får man en god oplevelse. Vina Jackson er pseudonym for to etablerede engelske forfattere.

Kan sammenlignes med Fifty shades of Grey, Blottet for dig, og Genevieves 90 dage både i handling og layout. Herværende roman har dog bedre personskildringer, og miljøet er mere troværdigt.

Første del af erotisk trilogi i den bedre ende af skalaen, som dog ikke er for sarte sjæle. Yndere af den erotiske genre, vil modtage den med begejstring.


litteratursiden.dk

d. 18. mar. 2013

af

af

Henriette Olesen

d. 18. mar. 2013

Den erotiske litteraturbølge rullede ind over os med udgivelsen af Fifty shades of Gray. Her er endnu en omgang tiltrækning, S/M, kærlighed og ja - alt sammen er bare set før. Summer Zahova er violini...


litteratursiden.dk

d. 1. apr. 2013

af

af

Andrup's Bookshelf

d. 1. apr. 2013

Der bruges ekstremt mange fornemme ord i bogen og det imponerede mig ikke, men blev mere irriterende. Det var ikke nødvendigt, og hvis det var et forsøg på at gøre fortællingen mere kultiveret end end...


Weekendavisen

d. 15. feb. 2013

af

af

Helle Merete Brix

d. 15. feb. 2013