Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ekspeditionen


Beskrivelse


Mange år er gået siden fredsaftalen mellem mennesker og bevidste zombier. Nu truer en ukendt fare, og en ekspedition bliver sendt af sted med mennesker og bevidste zombier. Men kan de to grupper arbejde sammen og stole på hinanden?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2018

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 29. jan. 2018

Da en ukendt fare truer mennesker og bevidste zombier, bliver en ekspedition sendt af sted til fastlandet, men kan de to grupper stole på hinanden? En zombie-fortælling for børn i alderen 9-12 år, der holder af spænding og splatter.

Første bind i serien "Zombie-krigen" - en selvstændig fortsættelse af serien "Zombie-jæger". Historien fortælles skiftevis af menneskepigen Ava og hendes bror Alo, en bevidst zombie. Siden fredsaftalen for fem år siden har menneskene og de bevidste zombier delt øerne Kenowa og Matsu i mellem sig. Forholdet mellem de to grupper er ikke godt, men da noget synes at udrydde zombierne på fastlandet, bliver en fælles ekspedition sendt ud for at undersøge dødsårsagen. Alo rejser med til fastlandet, men kan han stole på ekspeditionens leder Kai? Ava bliver tilbage og opdager en uhyggelig hemmelighed i Myas laboratorie. I bogens omslag finder du en tidslinje med udviklingen siden zombie-virussens udbrud. Illustrationer i sort-hvid.

Letlæst og spændende fortsættelse på en zombie-saga, der efterhånden tæller rigtig mange bind. Sproget og illustrationerne overlader ikke meget til fantasien hvad blod og splatter angår. Det helt rigtige miks til en vaskeægte zombie-fortælling. Du kan godt læse med uden at kende til serien i forvejen.

Der er flere zombier i serien "Zombie splatter", hvor første bind hedder Evig sultDe dødes by. Eller i serien "Zombie City", hvor første bind hedder De dødes byDer er flere zombier i serien "Zombie splatter", hvor første bind hedder Evig sult. Eller i serien "Zombie City", hvor første bind hedder .