Bøger / faglitteratur til børn

Elbiler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 16. aug. 2019

To nye bøger i serien: "Min første bog", som især er bøger til jer mellem 6 og 8 år, som har lyst til at læse om spændende ting fra den virkelige verden. Den ene handler om lyn-hurtige speedbåde og den anden om fremtidens bil: el-bilen.

I "Speedbåde" kan du læse om seje og lyn-hurtige både, som både sejler race, trækker vandski og kæmpe-bananer for sjov. Men du kan også læse om de allerførste både med motor, og om hvordan speedbåde kan bruges til at redde menneskeliv. I "Elbiler" beskrives de første elektriske biler og det forklares, hvordan der i disse år fremstilles bedre og bedre elbiler, som både kan køre langt og blive ladt hurtigt op. Der er mange billeder og ikke så meget tekst i bøgerne. Der findes elevopgaver på nettet til bøgerne i serien.

To udmærkede, små fagbøger, som med store bogstavtyper og på få linjer fortæller om spændende, tekniske emner.

Der findes endnu ikke andre fagbøger for børn om el-biler, men der findes en del på nettet. Og så findes der er skæg billedbog på rim om en stakkels lille, rød el-bil: Den lille elbilPå opdagelse i superhurtige maskiner. Hvis du vil læse mere om hurtige både, kan du finde afsnit i denne fagbog: På opdagelse i superhurtige maskiner, hvor du både kan læse om speedbåde, raketfly og racerbilerDer findes endnu ikke andre fagbøger for børn om el-biler, men der findes en del på nettet. Og så findes der er skæg billedbog på rim om en stakkels lille, rød el-bil: Den lille elbil. Hvis du vil læse mere om hurtige både, kan du finde afsnit i denne fagbog: , hvor du både kan læse om speedbåde, raketfly og racerbiler.