Bøger / faglitteratur til børn

Elefant


Beskrivelse


Fakta om elefanten og dens levevis.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Inge Lykke

d. 4. mar. 2016

Elefanten er det største dyr på land. Dens næse er en snabel, der er cirka to meter lang. Den bruger sine lange stødtænder til at løfte og grave med. Kan anvendes til den første selvstændige faglige læsning til børn på 6-8 år.

Bogen indeholder seks dobbeltopslag med hver sin overskrift, som lyder: Et stort dyr, I Afrika, I Asien, Snabel, Unger, Fjender. Forskellen på den afrikanske og asiatiske elefant beskrives, og vi får noget at vide om ungernes fødselsvægt og om, hvor hurtigt de tager på. Elefantens værste fjende er mennesket. Teksten er sat med meget store typer på lys baggrund. Desuden er der fire gule faktabokse i bogen. Illustrationerne er helsides farvefotos. Alle sider er kantet med grøn farve. Bogen er udgivet i serien "Min første bog".

Fin lille fagbog med et lækkert layout. Mange børn nyder at læse små lette fagbøger.

I serien "Min første bog" fra Turbine Forlaget findes fx: BlåhvalenElefanterElefantElefant. Der er en del bøger om elefanter til målgruppen fx Elefanter, Elefant, og i serien "Fagfilur" findes ElefantI serien "Min første bog" fra Turbine Forlaget findes fx: Blåhvalen. Der er en del bøger om elefanter til målgruppen fx , Elefant, og i serien "Fagfilur" findes ElefantI serien "Min første bog" fra Turbine Forlaget findes fx: Blåhvalen. Der er en del bøger om elefanter til målgruppen fx er, , og i serien "Fagfilur" findes I serien "Min første bog" fra Turbine Forlaget findes fx: Blåhvalen. Der er en del bøger om elefanter til målgruppen fx er, , og i serien "Fagfilur" findes .