Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Elefanten der så gerne ville sove


Beskrivelse


Ellen Elefant er træt og vil gerne sove, hun tager dig med en tur gennem den magiske skov. Undervejs bliver I mere og mere trætte. Sovehjælpsbog til børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2016

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 26. sep. 2016

Højtlæsningsbog der kombinerer den klassiske børnebog med greb fra mindfullness. Egnet til godnatlæsning for 3-5-årige.

Ellen Elefant er træt og vil gerne sove. Hun tager dig med en tur gennem den magiske skov, hvor I møder flere af Ellen Elefants venner, som alle er på nippet til at falde i søvn. Far Elefant venter i udkanten af den magiske skov og venter på at putte Ellen Elefant i en dejlig hængekøje. Indledningsvis er der anvisninger til, hvordan du skal læse historien op, for at opnå den ønskede effekt hos barnet. Bogen slutter med et afsnit hvor forfatteren kommer med gode råd og forslag til, hvordan I får mest muligt ud af den metode, bogen lægger op til. Carl-Johan Forssén Ehrlin er uddannet adfærdspsykolog og coach.

En sød historie om den lille elefant Ellen, som nok skal fange barnets interesse. Bogen er fyldt med dejlige og indbydende tegninger. Du skal være indstillet på at bruge din stemmeføring og de anvisninger, der bliver givet i bogen, for at historien kommer rigtig til sin ret.

Dette er opfølgeren til den meget kendte Kaninen der så gerne ville soveFililumbur i drømmeland. Som alternativ kan du også bruge Carsten Sommerskovs Fililumbur i drømmelandDette er opfølgeren til den meget kendte Kaninen der så gerne ville sove. Som alternativ kan du også bruge Carsten Sommerskovs .