Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Elefanter på tur : en søg og find-rejse jorden rundt


Beskrivelse


Fem eventyrlystne elefanter rejser rundt i verden og besøger forskellige byer som fx London, Skt. Petersborg, Rio de Janeiro, Tokyo, Sydney og Mumbai. Kan du finde elefanterne og deres yndlingsting på myldrebillederne?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2020

af

af

Marianne Agger

d. 12. aug. 2020

Fem eventyrlystne elefanter tager ud på en rejse Jorden rundt. Man kan opleve mange forskellige lande, imens man kigger efter elefanterne i mylderet på tegningerne. Sjov billedbog, der kan bruges af børn fra ca. 4-9 år.

Fem elefanter tager ud på eventyr. De starter i London og ender i Paris. Undervejs besøger de destinationer som fx Skt. Petersborg, Tokyo, Sydney, New York, Rio de Janeiro, Madagaskar og Mumbai. For at komme til de forskellige byer bruger de forskellige transportmidler, krydser den australske ødemark, flyver over Atlanten og sejler med lastskibe på Suez-kanalen. Elefanterne kommer vidt omkring og på hvert af de store opslag, skal man finde dem og deres yndlingsting. Man kan også læse forskellige fakta om rejsemålene, få tips til steder man kan besøge, ting man kan opleve, købe og spise, og man lærer, hvordan man siger "Hej" på de pågældende sprog. Bagerst i bogen er der løsninger og ekstra opgaver. Bogen har et format på 27x33 cm. Dette er Guillaume Cornets første bog på dansk.

Man får virkelig sin rejselyst vækket, når man kigger i denne flotte bog! Det er sjovt at rejse rundt med elefanterne og lede efter dem i de forskellige byers mylder af liv. Der er masser af sjove detaljer, og sværhedsgraden er tilpas. Faktaene og informationerne er gode og giver en fin, lille introduktion til landene.

Man kan også opleve verden i myldrebøger som fx Hist og pist i verdenJorden rundt med flunkerne og Jorden rundt med flunkerneMan kan også opleve verden i myldrebøger som fx Hist og pist i verden og .