Bøger / skønlitteratur til børn / billedbøger

Ella elsker at danse


Beskrivelse


Billedbog om pigen Ella, der elsker at danse - men har hun, hvad der skal til for at blive en ægte danser? For 4-6-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 19. maj 2021

Billedbog om pigen Ella, der elsker at danse - men har hun, hvad der skal til for at blive en ægte danser? For 4-6-årige.

Ella elsker at danske. Hun elsker at dreje med far og springe med mor. Når Ella danser, er det som om, nogen skruer op for lyden, farverne står skarpere og solen skinner. En dag skal Ella til danseprøve, og alting er pakket og klar. Ella er klar til at blive en ægte danser. Desværre går prøven ikke så godt, og Ella er nu overbevist om, at hun aldrig bliver en ægte danser. Men langsomt indser hun, at hun stadig kan danse til musik, hun kan stadig danse med farmor og farfar, og til karnevallet begynder solen igen at skinne og Ella finder rytmen igen. Og mon det så ikke lykkes hende at blive en ægte danser?.

Flot og hyggelig billedbog om at turde følge sine drømme, og selvom der er bump på vejen, skal det nok lykkes, hvis man ikke giver op. Illustrationerne er fyldt med farver og detaljer og underbygger historien rigtig fint. Det er nemt at se Ellas følelser - fra glæde til opgivenhed til at finde håbet igen.

Andre bøger om at turde følge sine drømme er fx Bitten og bjergetGlitter flytter indEn anden himmel, Glitter flytter ind og En anden himmelAndre bøger om at turde følge sine drømme er fx Bitten og bjerget, og En anden himmelAndre bøger om at turde følge sine drømme er fx Bitten og bjerget, Glitter flytter ind og .Informationer og udgaver