Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Elmer Baltazar - rejsen til Arkadia


Beskrivelse


Fantasy. Elmers nye iPad er en portal til spilverdenen Arkadia, og da Emmy forsvinder ind i sit yndlingsspil, må Elmer følge efter for at redde hende.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2018

af

af

Marion Tirsgaard

d. 31. jan. 2018

Da Emmy forsvinder ind i sit yndlingsspil og havner i landet Arkadia, hvor den onde dronning Raina hersker, må Elmer følge efter for at hente hende tilbage. Til de 10-13-årige, der kan lide fantasy og bøger om gaming.

Elmer tænker ikke på ret meget andet end fodbold. Han ved absolut intet om computere, så da han skal lave gruppearbejde med klassens nye pige, Emmy, som han er lidt vild med, køber han en iPad i en lille mærkværdig butik. Det er ikke kun butikken, der er mærkværdig. Elmers nye iPad viser sig at være en portal til en parallel verden, og da Emmy forsvinder ind i landet Arkadia, må Elmer følge efter og hente Emmy tilbage. Det er Tobias Bukkehaves første børnebog.

Det er en meget medrivende og spændende fantasybog om to klassekammerater, der forsvinder ind i en digital verden, hvor kun venskabet kan redde dem tilbage til virkeligheden. Der lægges op til en efterfølger.

Der er flere serier, der handler om gaming og om at forsvinde ind i en parallel digital verden, som fx "Gamerz", "Game on" og senest serien "Roboys", hvor KobbernøglenDragetæmmerne er første bind. Denne adskiller sig ved at være en fantasybog, der minder lidt om DragetæmmerneDer er flere serier, der handler om gaming og om at forsvinde ind i en parallel digital verden, som fx "Gamerz", "Game on" og senest serien "Roboys", hvor Kobbernøglen er første bind. Denne adskiller sig ved at være en fantasybog, der minder lidt om .


Politiken

d. 28. apr. 2018

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 28. apr. 2018


Information

d. 24. feb. 2018

af

af

Anita Brask Rasmussen

d. 24. feb. 2018


Weekendavisen

d. 13. apr. 2018

af

af

Erik Barkman

d. 13. apr. 2018


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 3 (2018)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 71, nr. 3 (2018)