Bøger / faglitteratur / biografier

Elon Musk : Tesla, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid


Beskrivelse


Historien om Elon Musk (f. 1971), en af Silicon Valleys mest succesfulde iværksættere. Biografien beskriver hans liv fra opvæksten i Sydafrika blandt fem søskende og til toppen af den internationale erhvervselite.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2015

af

af

Henrik H Pedersen

d. 24. juni 2015

Biografi om en af UAS's store erhvervsledere og iværksættere Elon Musk, kaldet erhvervslivets "Iron Man". Det er historien om rejsen fra en hård opvækst i Sydafrika til toppen af den internationale erhvervselite. En bog især for erhvervsfolk og iværksættere indenfor den nyere teknologi.

Historien om en af USA's mest feterede og innovative erhvervsfigurer i disse år, Elon Musk, som står bag Tesla Motors, PayPal, Solar City og SpaceX, hvilket gør ham til en af Silicon Valleys mest succesfulde iværksættere. Biografien beskriver Elon Musks opvækst og hårde år i Sydafrika blandt fem søskende og til toppen af den internationale erhvervselite. Elon Musk, der bl.a. arbejder med udvikling af ny teknologi, biler og særligt rumraketter, har, ifølge bogens forfatter, revitaliseret et delvis gammeldags amerikansk produktionsapparat. Forfatter og teknologiskribent Ashlee Vange stiller desuden spørgsmålet om vores nuværende metoder herunder produktionen stadig er konkurrencedygtige i en tid med kynisk global konkurrence.

Meget velskrevet og spændende læsning om en af vor tids originale og innovative tænkere. En bog som også vil appellere til det unge publikum.

Det er oplagt at sammenligne med Steve JobsJony IveUden omsvøb, Jony Ive og Uden omsvøbDet er oplagt at sammenligne med Steve Jobs, og Uden omsvøbDet er oplagt at sammenligne med Steve Jobs, Jony Ive og .


Politiken

d. 23. aug. 2015

af

af

Jes Stein Pedersen

d. 23. aug. 2015


Børsen

d. 9. sep. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 9. sep. 2015


Børsen

d. 9. dec. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 9. dec. 2015