Bøger / faglitteratur / erindringer

Elsk afgrunden


Beskrivelse


Tv-værten Peter Ingemann (f. 1973) giver et indblik i hans liv og verden. En fortælling om hvordan man overlever som menneske trods traumatiske oplevelser og en enorm indre modstand. Om hvordan man finder sit lys i mørket og finder kærligheden - også til sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2019

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 27. sep. 2019

Tv-værten Peter Ingemann fortæller om sit livs op og nedture og ikke mindst om hans opvækst som søn af en alkoholiker. Bogen er til alle der holder af biografier og særligt dem der gerne vil læse om mønsterbrydere.

Peter Ingemann er kendt som vært på tv-programmer fra den bedste sendetid fx Hammerslag. Peter fortæller om sin barndom, forældrenes skilsmisse og faderens alkoholmisbrug. Han fortæller også hvad der driver ham i forhold til arbejdet og privatlivet med familien. Læseren kommer med bag facaden på populære programmer som "Hammerslag" og "Størst" og ikke mindst ind bag facaden på Peter Ingeman der får det hele til at se så let ud på tv.

"Elsk afgrunden" er en bog om balance. Balancen mellem den introverte og den ekstroverte Peter, balancen mellem arbejde og fritid og balancen mellem at være søn af en alkoholiker, man nogen gange må bede gå fra familiefesterne og så det alligevel at ønske faderens anerkendelse. Man mærker hjerteblodet i bogen og det gør den bestemt værd at læse.

Peters tidligere erindringer, Ingemanns landSe mor, jeg danser, beskæftiger sig primært med hans opvækst. I denne bog reflekterer han over oplevelserne i sin barn- og ungdom i forhold til resten af hans liv, men den er også et indblik i et meget spændende arbejdsliv. En anden bog med beslægtede temaer er Se mor, jeg danser af Puk Elgård, det også er kendt fra tv og som også er en mønsterbryder i forhold til en barsk opvækstPeters tidligere erindringer, Ingemanns land, beskæftiger sig primært med hans opvækst. I denne bog reflekterer han over oplevelserne i sin barn- og ungdom i forhold til resten af hans liv, men den er også et indblik i et meget spændende arbejdsliv. En anden bog med beslægtede temaer er af Puk Elgård, det også er kendt fra tv og som også er en mønsterbryder i forhold til en barsk opvækst.