Bøger / faglitteratur / øvelser

Elsk den du er : styrk dit selværd på 8 uger


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2015

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 19. maj 2015

Lær at elske dig selv og opnå større selvværd. Det er budskabet i denne yderst anvendelige bog, der lover et bedre selvværd på blot 8 uger. For alle der interesserer sig for personlig udvikling.

Selvværd påvirker alle aspekter af vores liv og grundlægges tidligt i barndommen. Selvværdet kan dog forandres, men det er en proces, der kræver træning og opmærksomhed hver eneste dag. Bogen indeholder konkrete trin for trin øvelser, der guider læseren til, hvordan et større selvværd kan opnås på 8 uger. Øvelserne kan følges i det tempo, der passer læseren, og først når man er klar, fortsætter man til næste trin. Bogen har sin egen Facebookside, hvor læserne kan udveksle erfaringer, og derudover indeholder den desuden en række QR-koder med hvilke man kan downloade guider til forskellige øvelser. Undervejs kommer forfatteren med erfaringer fra sit eget liv og fra en række mennesker, som hun har mødt og hjulpet i sit virke som psykolog og terapeut.

Bogen er skrevet i en positiv og anerkendende tone og et letforståeligt sprog. De mange konkrete øvelser virker relevante, anvendelige og lette at gå til. Mulighederne for at supplere bogens indhold med Facebook og QR-koder er både motiverende og nytænkende ift. andre lignende bøger.

Tidligere i 2015 er også udkommet den danske Uden filterFå selvtillid samt den fra engelsk oversatte Få selvtillid. Begge fokuserer på at opnå større selvværd og sidstnævnte indeholder også konkrete øvelserTidligere i 2015 er også udkommet den danske Uden filter samt den fra engelsk oversatte . Begge fokuserer på at opnå større selvværd og sidstnævnte indeholder også konkrete øvelser.