Bøger / faglitteratur

Elsk dig selv og bliv elsket


Beskrivelse


Om hvordan man opbygger et ægte kærlighedsforhold til sig selv og kommer igennem livets svære udfordringer på en positiv måde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2014

af

af

Mette Fersum

d. 28. okt. 2014

En kærlighedsbog om at elske sig selv. Bogen er lyserød i hele layoutet, så der er nok kun kvinder 30+ der vil tage den.

Ørting er kendt af de fleste, senest for Har du lyst om sex og kærlighed m.m. Hun starter sin bog med en fortælling om hendes far som slog hånden af hende i 2009, fordi han synes hun var for meget i medierne med sine meninger. Hun illustrerer her en betinget kærlighed, hvor man kun kan blive elsket hvis man er på en bestemt måde og passer ind i normerne. Hun kommer rundt om mange emner som skyggesider, selvtillid, selvværd, adfærdsmønstre, kærlighed i parforholdet, kærlighedssprog, seksualitet, taknemmelighed osv. Hun beskriver mange af de tillærte mønstre, vi har fået med os fra barndommen, som vi bærer med os ind i voksenlivet og vores positive skygger, hvor vi projekterer egne gode egenskaber over på andre. Hun stiller bl.a. spørgsmålet: Hvis jeg kun elsker mig selv 50% kan jeg så elske mine børn 100%?.

Bogen er faktisk vældig god. Der er måske ikke så meget nyt ift. andre titler om at elske sig selv, men hun skriver nærværende og hendes pointer og redskaber til at få arbejdet med sig selv vil nok tiltale mange. Den er indbydende i layoutet.

Ift. til hendes andre bøger er denne bog på en måde mere i øjenhøjde med læseren. Den minder mig om i stil om Behøver jeg din kærlighed?Fra pæn pige til powerprinsesse og Fra pæn pige til powerprinsesseIft. til hendes andre bøger er denne bog på en måde mere i øjenhøjde med læseren. Den minder mig om i stil om Behøver jeg din kærlighed? og .