Bøger / faglitteratur / opskrifter

Elsk din tarm 2 : en 4-ugers arbejdsbog - uge for uge


Beskrivelse


Om kostprogrammet KOSTMAP, hvor principperne fra Low FODMAP-diæten forenes med kostkombinering og det terapeutiske redskab metasundhed, hvor krop og psyke kædes sammen. Med kostplaner og 68 opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 10. okt. 2016

Har du mavesmerter, er du oppustet, eller lider du af dårlig ånde? Så har du muligvis - som mange andre danskere - problemer med tarmene. Heldigvis er der meget du selv kan gøre for at opnå balance. For alle med interesse for tarmvenlig kost, men opskrifterne kan også anvendes af fx gluten-allergikere.

Kost- og træningsvejleder Christina Erritzøe og Danmarks ukronede slanke-dronning, Lene Hansson, sætter igen fokus på fordøjelsesproblemer med deres anden bog om kostprogrammet KOSTMAP. Her kombineres principperne fra Low FODMAP-diæten med kostkombinering og det terapeutiske redskab metasundhed, hvor krop og psyke kædes sammen. Bogen indledes med en gennemgang af diætens principper. Herpå følger bogens 68 opskrifter, inddelt under 4 ugers kostplan. Kostplanens kapitler afveksles med kapitler om de forskellige faktorer, der spiller ind på tarmens sundhed. Ydermere finder man forskellige redskaber, fx kostdagbog og øvelser, der fremmer fordøjelsen. Bogen afsluttes med en litteraturliste, samt opskrifts- og emneregister.

Velskrevet og lettilgængelig bog, der fremstår overskuelig og visuelt indbydende.

Det vil være oplagt at supplere læsningen med forfatternes første bog om emnet; Elsk din tarmHjernens nye livTarme med charme. Ønsker man at blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstand er Hjernens nye liv og Tarme med charme en mulighedDet vil være oplagt at supplere læsningen med forfatternes første bog om emnet; Elsk din tarm. Ønsker man at blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstand er og Tarme med charme en mulighedDet vil være oplagt at supplere læsningen med forfatternes første bog om emnet; Elsk din tarm. Ønsker man at blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstand er Hjernens nye liv og en mulighed.