Bøger / faglitteratur / opskrifter

Elsk din tarm


Beskrivelse


Forfatterne præsenterer kostprogrammet KOSTMAP, der kombinerer principperne fra Low FODMAP-diæten med kostkombinering og det terapeutiske redskab MetaSundhed. Om tarmens betydning for fysisk og psykisk sundhed samt opskrifter og værktøjer, der kan optimere fordøjelsen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 4. apr. 2016

Har du problemer med sart mave eller tarm? Så kan du måske få glæde af kostprogrammet KOSTMAP, der henvender sig til folk, der døjer med fx irritabel tyktarm (IBS) eller andre tarmlidelser.

I bogen præsenterer kost- og træningsvejleder Christina Erritzøe og Lene Hansson kostprogrammet KOSTMAP, der kombinerer principperne fra Low FODMAP-diæten med kostkombinering og det terapeutiske redskab metasundhed. Bogen beskæftiger sig med tarmens betydning for vores fysiske og psykiske velbefindende, ligesom en række værktøjer, der kan optimere fordøjelsen gennemgås. Forfatterne lover resultater i form af en mere velfungerende tarm, hvis man følger bogens opskrifter i 8 uger.

Bogen er let at overskue og forstå. Opskrifterne er lækre og flot illustreret, men det vil være nødvendigt at supplere fra opskrifter fra andre bøger, hvis man skal have nok til 8 uger.

Low FODMAP diet, Low FODMAP diet 2 og Low FODMAP diet 3 er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i Glad mave med Low FODMAP og Sund mave. I Hjernens nye liv og Tarme med charme kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstandLow fodmap dietLow FODMAP diet 2Low FODMAP diet 3Glad mave med Low FODMAPSund maveHjernens nye livTarme med charmeLow FODMAP diet, og Low FODMAP diet 3 er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i Glad mave med Low FODMAP og Sund mave. I Hjernens nye liv og Tarme med charme kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstandLow FODMAP diet, Low FODMAP diet 2 og er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i Glad mave med Low FODMAP og Sund mave. I Hjernens nye liv og Tarme med charme kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstandLow FODMAP diet, Low FODMAP diet 2 og Low FODMAP diet 3 er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i og Sund mave. I Hjernens nye liv og Tarme med charme kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstandLow FODMAP diet, Low FODMAP diet 2 og Low FODMAP diet 3 er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i Glad mave med Low FODMAP og . I Hjernens nye liv og Tarme med charme kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstandLow FODMAP diet, Low FODMAP diet 2 og Low FODMAP diet 3 er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i Glad mave med Low FODMAP og Sund mave. I og Tarme med charme kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstandLow FODMAP diet, Low FODMAP diet 2 og Low FODMAP diet 3 er alle skrevet af kliniske diætister, der er certificerede til at vejlede i low FODMAP, og giver en udførlig indføring i diæten. Man kan finde flere opskrifter der følger principperne i Glad mave med Low FODMAP og Sund mave. I Hjernens nye liv og kan man blive klogere på tarmens indflydelse på vores mentale og fysiske tilstand.