Bøger / faglitteratur / vejledninger

Elsk : mere fællesskab, lidenskab og kærlighed i et travlt liv


Beskrivelse


Personlig selvhjælpsbog med cases fra virkeligheden samt gode råd og øvelser til at balancere parforhold, familie og karriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 12. aug. 2016

Til dem der efterlyser værktøjer til at balancere parforhold, familie og karriere, er her en personlig selvhjælpsbog med cases fra virkeligheden samt gode råd og øvelser.

Anden del af planlagt trilogi om livets store spørgsmål, hvor Lev er den første. Forfatteren indleder med at fortælle sin egen historie, bl.a. om at miste et barn ved fødslen, men også om at finde og bevare kærligheden. Hun opstiller 10 livsprincipper, som kan løfte kærligheden og styrke parforholdet. Livsprincipperne ledsages af autentiske historier i prosaform og afsluttes med et reflekterende spørgsmål. Sidst i bogen kommer konkrete gode råd, fx "5 mærkbare råd til bedre konflikter", "ugepraksis for par og børnefamilier" og en guide til at planlægge erotikken ind i hverdagen. Forfatteren er personlig rådgiver med en baggrund i eksistensfilosofi og efteruddannelse inden for positiv psykologi. Hun har bl.a. en blog og brevkasse på www.daisylovedahl.dk.

Nogle læsere vil kunne se sig spejlet i de ti forskellige cases, og de vil kunne blive hjulpet på vej af de afsluttende spørgsmål, der lægger op til refleksion. Mange af øvelserne lægger op til samtale med partneren, så det vil være en fordel at begge læser bogen, der er velskrevet i et kærligt og flydende sprog.

Der findes mange bøger om det svære parforhold. Senest er udkommet Tal sammen!De 9 kærlighedsreglerPas på parforholdet, De 9 kærlighedsregler og Pas på parforholdetDer findes mange bøger om det svære parforhold. Senest er udkommet Tal sammen!, og Pas på parforholdetDer findes mange bøger om det svære parforhold. Senest er udkommet Tal sammen!, De 9 kærlighedsregler og .