Bøger / skønlitteratur / roman

Elskerinden


Beskrivelse


Natasha Leonova levede på gaden i Moskva. Nu lever hun i et gyldent bur under Vladimir Stanislavs beskyttelse. Et møde med kunstneren Theo Luca får hende til at ønske sig sin frihed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. apr. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 9. apr. 2018

Hurtigt læst romance om en ung kvinde, der lever som en købt konkubine sammen med en russisk rigmand. For fans af Danielle Steel.

Natasha Lenova levede på gaden i Moskva indtil hun kom i den russiske milliardær Vladimir Stanislavs varetægt. Nu lever hun i et gyldent bur under hans beskyttelse. Der er ikke plads til andet end Vladimirs behov for sex, selskab og noget kønt at se på. Alt dette ændres da de møder kunstneren Theo Lucca, som forelsker sig i Natasha. Theos afdøde far, Lorenzo, var en berømt kunstner og hans mor nægter at sælge ud af hans malerier. Vladimir ønsker at købe et af malerierne, og hans grundholdning er at alt kan købes for penge. Men Natasha begynder at overveje om livet ikke er bedre som fri og fattig. Spørgsmålet er om Natasha og Theo slipper levende fra Vladimir.

Dette er ikke en af Danielle Steels bedste bøger. De 2 sideløbende handlinger gør fortællingen unødigt kompliceret uden rigtigt at komme i dybden eller tale til læserens hjerte. Balancen mellem en kunstners idealistiske sind og den forretningsmæssige tilgang til livet trækkes op, men forløses aldrig rigtigt. Alligevel er forfatteren som altid garant for en nem, lykkelig slutning.

JordbærpigenVort spil af Lisa Strømme handler om at leve tæt på en kunstner. Der er både rige russere og mere spænding i Vort spil af John Le CarréJordbærpigen af Lisa Strømme handler om at leve tæt på en kunstner. Der er både rige russere og mere spænding i af John Le Carré.