Bøger / faglitteratur til børn

EM fodbold


Beskrivelse


Om de største stjerner, de vigtigste kampe og om de mange successer dansk fodbold har haft til EM.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. jan. 2016

Letlæst fagbog for børn mellem 8 og 10 år om EM i fodbold. Læs om de største stjerner og de vigtigste kampe, og lær om de mange successer dansk fodbold har haft til EM.

Bogen er en del af serien "Jeg læser", som indeholder mange bøger om fodbold, fodboldklubber og fodboldstjerner. Bogen ligner seriens øvrige udgivelser i A5-format og med stift bind. Bogens emner behandles over to sider, hvor den ene side er et billede, og den anden side indeholder en kort tekst samt enkelte faktabokse og billeder. Teksten har lix 19 og er sat i korte afsnit med en tydelig typografi. Forsiden af bogen viser en jubelscene fra da Danmark vandt EM i 1992.

Det er en god letlæst fagbog, som vil give fodboldglade børn en god læseoplevelse.

Der findes ikke andre lige så lette bøger om EM i fodbold, men der findes rigtig mange andre lette bøger om fodbold, man kan læse videre i. Titler som FodboldstjernerVM fodbold og VM fodbold kan anbefales, hvis man vil læse mereDer findes ikke andre lige så lette bøger om EM i fodbold, men der findes rigtig mange andre lette bøger om fodbold, man kan læse videre i. Titler som Fodboldstjerner og kan anbefales, hvis man vil læse mere.