Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Emil får et ekko


Beskrivelse


Mor vil gerne have, at Emil lærer sin lillebror at tale, men det er ikke let. Da det er sket, er det næsten ikke til at holde ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2020

af

af

Karsten Boll

d. 22. juli 2020

Mor lokker Emil med en belønning, hvis han kan få Noah til at tale. Men det er ikke let. For 5-7 år.

I serien "Lyn. 2" har forfatteren skrevet en begynderlæsningsbog, der handler om Emil og hans lillebror, der endnu ikke kan tale. Mor vil give Emil en belønning, hvis det kan lykkes for ham, og han prøver samme taktik. Da det først lykkes, gentager Noah alt, hvad Emil siger. Lix er 03 og lettal 09. Forfatteren er velkendt for sine begynderlæsningsbøger. Der er tegninger af Kenneth Hegelund, se fx Malik i NettoSilas får en beostær og Silas får en beostærI serien "Lyn. 2" har forfatteren skrevet en begynderlæsningsbog, der handler om Emil og hans lillebror, der endnu ikke kan tale. Mor vil give Emil en belønning, hvis det kan lykkes for ham, og han prøver samme taktik. Da det først lykkes, gentager Noah alt, hvad Emil siger. Lix er 03 og lettal 09. Forfatteren er velkendt for sine begynderlæsningsbøger. Der er tegninger af Kenneth Hegelund, se fx Malik i Netto og .

Fin begynderlæsningsbog om, hvor irriterende en lillebror kan være uden at ville være det. Tegningerne passer fint til teksten.

Små brødre indgår også som emne i Mo i et rebSøs og Søren og Søs og SørenSmå brødre indgår også som emne i Mo i et reb og .