Bøger / faglitteratur til børn / hækleopskrifter

Emilys hæklebog : søde amigurumifigurer


Beskrivelse


Amigurumi betyder hæklede bløde figurer og bogen rummer ti forskellige figurer, som børn selv kan hækle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2015

af

af

Merete Trap

d. 2. juni 2015

Har du lyst til at hækle en kakaokop eller en sød, lille svamp, så findes opskrifterne her. Amigurumi-bog som henvender sig til børn (især piger) fra ca. 8 år og opefter.

Emily Thorbjørnsen fortæller i bogens forord, at hun er selvlært hobby-hækler, og opskrifterne i denne bog er en samling af de første figurer hun fandt på. Bogen er delt op i tre afsnit med "Emilys hækletips", "Emilys hækleskole" og "Emilys amigurumifigurer". Figurerne er fx æg, isvaffel, kakaokop og en elefant. De letteste opskrifter er først og de sværeste til sidst. Bogen er illustreret med fotos af de færdige figurer. Den unge Emily Thorbjørnsen er norsk og dette er hendes første udgivelse.

Amigurumi betyder hæklede bløde figurer og denne søde og charmerende udgivelse rummer ti forskellige figurer, som alle er relativt nemme at gå til. Børn fra ca. 9 år vil kunne hækle figurerne selv, dog med lidt voksenhjælp til opstart. Min 9-årige medlektør blev begejstret over bogen, og blev straks fristet til at få gang i hæklenålen. En sød og charmerende udgivelse, som holder sig på børnenes niveau.

De seneste år er der udgivet en del bøger om amigurumi, og herværende ligger i den lette ende. Kan fx sammenlignes med Vi hækler sjove amigurumierVi hækler flere amigurumier og Vi hækler flere amigurumier af Mia BengtssonDe seneste år er der udgivet en del bøger om amigurumi, og herværende ligger i den lette ende. Kan fx sammenlignes med Vi hækler sjove amigurumier og af Mia Bengtsson.