Bøger / faglitteratur

Empowered : slip dine medarbejdere løs i de sociale og mobile medier


Beskrivelse


Om hvordan virkomhedsledelsen kan give sine medarbejdere chancen for at bruge den moderne teknologi og de sociale medier optimalt, så virksomheden får glade kunder, som taler om virksomheden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2010

af

af

Jette Landberg

d. 3. dec. 2010

For erhvervsledere, udviklere, samt it- og marketingsfolk i virksomheder, der ønsker at gå nye veje i kundekontakt og pr, ved at bruge de sociale medier som Facebook, Twitter og YouTube, og det mobile net via smartphones. Kan iøvrigt læses af alle der har brug for at nå ud over rampen til publikum, selvom den mest henvender sig til større virksomheder.

Bogen viser gennem eksempler fra virkeligheden, hvor altafgørende blogs og tweets kan være for et produkt og en virksomhed. Omtale på en læst blog kan betyde knald eller fald, og dette potentiale skal virksomhederne forstå at udnytte. Forfatterne er begge ansat i Forrester Research. Josh Bernoff har tidligere skrevet bogen Groundswell, 2009, der er en forløber for denne. Groundswell er den folkelige understrøm, der vælter frem som en kæmpe kraft, som man fx så det i Obamas valgkampagne. Denne udkommer 2 år efter den første og er mere pragmatisk, den viser hvordan virksomheden kan implementere konkrete aktiviteter, og hvordan medarbejderne i høj grad skal slippes fri indenfor kommunikation, marketing og it og bruge det, de også bruger hjemme, nemlig Facebook, Twitter og smartphones.

Kan bedst sammenlignes med Groundswell, 2009, hvor Josh Bernoff også var forfatter. Efterfølgeren her er konkret og med praktiske eksempler. Der findes små hæfter om fx Facebook og Twitter, men ikke andet der behandler emnet i ledelsesperspektiv.

Især for større virksomheder, mere praktisk og nede på jorden en den første bog.


Berlingske tidende

d. 6. feb. 2011

af

af

Henrik Ørholst

d. 6. feb. 2011


Arbejdsmiljø

Årg. 27 nr. 2 (2011)

af

af

Jesper Melgaard, Tina Løvbom Petersen

Årg. 27 nr. 2 (2011)