Bøger / skønlitteratur til børn

En anden himmel


Beskrivelse


Billedbog. Pingvinungen Gilbert har en stor drøm. Han vil gerne kunne flyve op i himlen. En historie om at drømme stort, at kæmpe for sit mål og at lykken måske findes et andet sted end først antaget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 2. juli 2018

En poetisk og smuk billedbog om en lille pingvin med store drømme og viljestyrke. Kan anbefales fra 3+ år.

Den lille pingvinunge Gilbert drømmer om at flyve oppe på himlen ligesom vandrealbatrossen. Han øver og øver, men fødderne er for store og vingerne for små. Da han kravler op på toppen af det højeste fjeld og kaster sig ud, falder han ned og lander i vandet. Her åbner en ny eventyrlig verden sig. En historie om at turde drømme stort, at kæmpe for at nå sit mål og at lykken måske findes et andet sted end først antaget. Bogen er illustreret med bløde akvareltegninger i grå, hvide, brune og blå farvetoner. Illustratoren Jonathan Bentley er en australsk forfatter, hvoraf der findes Hvor er Bjørn?Lille og stor og Lille og stor. Det er den første bog på dansk af Patrick GuestDen lille pingvinunge Gilbert drømmer om at flyve oppe på himlen ligesom vandrealbatrossen. Han øver og øver, men fødderne er for store og vingerne for små. Da han kravler op på toppen af det højeste fjeld og kaster sig ud, falder han ned og lander i vandet. Her åbner en ny eventyrlig verden sig. En historie om at turde drømme stort, at kæmpe for at nå sit mål og at lykken måske findes et andet sted end først antaget. Bogen er illustreret med bløde akvareltegninger i grå, hvide, brune og blå farvetoner. Illustratoren Jonathan Bentley er en australsk forfatter, hvoraf der findes Hvor er Bjørn? og . Det er den første bog på dansk af Patrick Guest.

Illustrationerne er meget smukke og svære at tage øjnene fra. Historien er sød med et fint budskab. 3-4-årige kan fint være med og få en dejlig historie ud af det, mens børn fra 5+ år bedre vil kunne forstå historiens dybere mening.

En billedbog om at turde forfølge sine drømme er fx Delfinen, der fulgte sin drømKaninen, der så gerne ville flyve. Kaninen, der så gerne ville flyve er en billedbog om drømmen om at kunne flyveEn billedbog om at turde forfølge sine drømme er fx Delfinen, der fulgte sin drøm. er en billedbog om drømmen om at kunne flyve.Informationer og udgaver