Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En cirkel af blod


Beskrivelse


Sebastian ligger nu på hospitalet med forbinding over øjnene, og han ender måske med at blive blind ligesom sin ven Thomas. Der optræder nu også mærkelige skygger på hospitalet, og pludselig dukker museumsinspektør Botved op, og hvad er det egentlig han vil med alle sine spørgsmål og trusler?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 29. juni 2017

"En cirkel af blod" er fortsættelsen til Skygger i mørket fra 2016 og andet bind i trilogien om Sebastian, Caroline og Thomas, der oplever mystiske ting omkring sig og kan se sære skygger. Bogen kan selvlæses af både piger og drenge 11-14-år.

Det starter på hospitalet, hvor Sebastian ligger med en stram forbinding om begge øjne og måske ender med at blive blind ligesom sin ven Thomas. Men nu dukker der også skygger op på hospitalet og pludselig dukker museumsinspektør Botved op og hvad er det egentlig han vil med alle sine spørgsmål og trusler? Caroline er også indlagt på hospitalet med et brækket ben og langt det meste af handlingen foregår på hospitalet. Mystikken og spændingen spreder sig her og de tre venner forsøger at holde sammen.

Det handler om venskab og mystik, uretfærdigheder og drømme og at tro på sig selv og sine venner, når andre ikke vil. Godt skrevet historie, med fin opsætning og læsevenlig typografi. Masser af mystik og spænding.

Af andre spændingsfyldte bøger med mystik kan fx nævnes GlasbørneneKristines hjerte, hvor venskab og det mystiske også er det væsentlige. Ellers er der Kristines hjerte, hvor der er lidt mere kærlighed medAf andre spændingsfyldte bøger med mystik kan fx nævnes Glasbørnene, hvor venskab og det mystiske også er det væsentlige. Ellers er der , hvor der er lidt mere kærlighed med.