Bøger / skønlitteratur / roman

En dag vil vi grine af det


Beskrivelse


Da Tues mor får tildelt en stor erstatningssum, tror hele familien af nu vil livet ude på landet blive bedre. Desværre skal der mere til for at få den dysfunktionelle familie på rette spor, og Tue opdager at der findes en verden udenfor den lille by hvor han er vokset op.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. apr. 2018

af

af

Louise Hede

d. 5. apr. 2018

Tue og hans familie opdager at penge ikke er lig med lykke for deres lille liv på gården. For læsere af gode romaner, og især for dem der har læst forfatterens debutroman.

For Tues familie ser alting ud til at lysne. Moderen har fået tildelt en arbejdsskadeerstatning og isolerer sig ikke længere inde foran computeren med onlinespil. Faderen har fået nyt job, og Tue er begyndt i 2.g. Tue opdager dog hurtigt at penge ikke er lig med lykke. Moderen inddrager nemlig Tue i sin hemmelighed, der har store konsekvenser for familien, og skaber konflikter mellem Tue og forældrene. Samtidig begynder Tue at udforske sin seksualitet og opdager at verden er større end den lille by som han er vokset op i. Bogen er en direkte fortsættelse af Korsgaards debut Hvis der skulle komme et menneske forbi.

En vellykket fortsættelse af den meget roste debutbog. Bogen handler stadig om Tues dysfunktionelle familie, men nu bliver Tues personlige og seksuelle udvikling i højere grad inddraget som tematik.

Om dysfunktionelle familier i udkantsdanmark findes bl.a. OplandKunsten at græde i korForbandede yngelPlanen, Kunsten at græde i kor og Forbandede yngel. Morten Pape skriver også om sin opvækst som socialt udsat, dog i et ghetto-miljø i PlanenOm dysfunktionelle familier i udkantsdanmark findes bl.a. Opland, og Forbandede yngel. Morten Pape skriver også om sin opvækst som socialt udsat, dog i et ghetto-miljø i PlanenOm dysfunktionelle familier i udkantsdanmark findes bl.a. Opland, Kunsten at græde i kor og . Morten Pape skriver også om sin opvækst som socialt udsat, dog i et ghetto-miljø i PlanenOm dysfunktionelle familier i udkantsdanmark findes bl.a. Opland, Kunsten at græde i kor og Forbandede yngel. Morten Pape skriver også om sin opvækst som socialt udsat, dog i et ghetto-miljø i .


litteratursiden.dk

d. 28. apr. 2018

af

af

Metteline Lykke Rasmussen

d. 28. apr. 2018

Tues mor har fået en millionerstatning fra Patientklagenævnet, så der er råd til både kobberbryllup og charterrejse. Alligevel er der ikke meget at grine af i Korsgaards overbevisende toer. Tue er på ...


Kristeligt dagblad

d. 3. maj 2018

af

af

Lars Handesten

d. 3. maj 2018


Berlingske tidende

d. 5. maj 2018

af

af

Mette Høeg

d. 5. maj 2018


Politiken

d. 3. maj 2018

af

af

Alexander Vesterlund

d. 3. maj 2018


Jyllands-posten

d. 27. maj 2018

af

af

Erik Svendsen (f. 1954)

d. 27. maj 2018


Weekendavisen

d. 4. maj 2018

af

af

Klaus Rothstein

d. 4. maj 2018


Information

d. 4. maj 2018

af

af

Erik Skyum-Nielsen

d. 4. maj 2018