Bøger / skønlitteratur / roman

En djævelsk plan : krimi


Beskrivelse


Krimi. Psykiateren Christian Falk tilkaldes af politiet til et gerningssted og skal umiddelbart blot vurdere situationen. Et overvågningskamera viser efterfølgende, at Falk er morderen. Men hvordan hænger det sammen, når han lå og sov i sengen derhjemme på gerningstidspunktet?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 31. aug. 2018

Psykiateren Christian Falk tilkaldes af politiet til et gerningssted og skal umiddelbart blot vurdere situationen. Et overvågningskamera viser efterfølgende, at Falk er morderen. Men hvordan hænger det sammen, når han lå og sov i sengen derhjemme på gerningstidspunktet? For læsere af krimier med fart over feltet.

Psykiateren Christian Falk bliver anklaget for mord, da han meget tydeligt fremstår på et overvågningskamera. Et kamera, der viser dét gerningssted, som han blev tilkaldt til af politiet som konsulent. Falk afviser anklagen, idet han på samme tidspunkt lå og sov derhjemme med sin kæreste. Politiet er overbeviste, men Falk flygter og må selv prøve at opklare misforståelsen. Jo mere han undersøger, jo mere bliver han overbevist om, at nogen vil overtage hans identitet. Det er 3. del i serien om Christian Falk. Bogen kan læses selvstændigt.

Medrivende krimi, som er svær at lægge fra sig. I forhold til tidligere bøger i serien, så fremstår hovedpersonen mere empatisk og det klæder bogen. Undervejs berøres etiske spørgsmål om moral og psykiatriske problemstillinger, det gøres på en meget fin måde uden at ødelægge spændingsmomentet.

Stjålet identitetKludedukken af Inger Gammmelgaard Madsen handler ligeledes om opklaring af et identitetstyveri, hvor mord er indblandet. Inger Wolfs serie om Falk minder om Jesper Steins krimier og jeg kom i øvrigt til at tænke på Daniel Coles KludedukkenStjålet identitet af Inger Gammmelgaard Madsen handler ligeledes om opklaring af et identitetstyveri, hvor mord er indblandet. Inger Wolfs serie om Falk minder om Jesper Steins krimier og jeg kom i øvrigt til at tænke på Daniel Coles .


litteratursiden.dk

d. 10. sep. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 10. sep. 2018

Eminent afslutning på trilogien om Christian Falk. Nervepirrende spændende og neglebidende uhyggelig. Alle løse ender samles i et gement og ondskabsfuldt plot. Psykiateren Christian Falk siger meget ...


Politiken

d. 28. dec. 2018

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 28. dec. 2018


Jyllands-posten

d. 3. okt. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. okt. 2018