Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En ekstra Cipolline!


Beskrivelse


Cipolline gør klar til forårssæsonen med en herlig skiferie i Alperne, og de har fået en ny spiller på holdet. Han er god, men ikke lige til fodbold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 15. nov. 2016

Træneren Gaston Champignon er tilbage og Cipolline gør klar til sæsonen med en skiferie i Alperne. God underholdning for 10-12-årige fodboldfans.

Cippoline tager på skiferie i Alperne til en uge med snowboards, skiløb og snefodbold. Der bliver afholdt konkurrencer, uddelt medaljer og som altid bliver der lagt vægt på retten til at have det sjovt og lege, til at dyrke sport og til at være i sunde omgivelser. Og Cippoline har fået en ny spiller på holdet, Issa, Gaston Champignons adoptivsøn fra Afrika. Han er vild med fodbold, men ikke særlig god til det - til at begynde med.

Bogen svarer i opbygning, sprog, stil og udseende til de øvrige bøger i serien. Der er er ikke så mange beretninger fra fodboldbanen, mere fra skiløjperne og curlingbanen. Højdepunkterne fra konkurrencerne bliver vist i tegneserieform. Som altid i serien er der spændende sidehistorier. Farverigt omslag, der lover action og underholdning.

En serie på linje med Daniel Zimakoffs serie om FC Mezzi, der handler om et dansk fodboldhold, hvor det også handler om at være gode kammerater og om ikke nødvendigvis at vinde for enhver pris, se fx bind 10, Knopperne førstDe blå-gule djævle - gammelt fjendskab ruster ikke, eller Frauke Nahrgangs De blå-gule djævle - gammelt fjendskab ruster ikkeEn serie på linje med Daniel Zimakoffs serie om FC Mezzi, der handler om et dansk fodboldhold, hvor det også handler om at være gode kammerater og om ikke nødvendigvis at vinde for enhver pris, se fx bind 10, Knopperne først, eller Frauke Nahrgangs .