Bøger / skønlitteratur / roman

En fremmed i huset


Beskrivelse


Da Toms hustru Karen mister hukommelsen i en bilulykke og mistænkes for mord, falder Toms verden lige så stille fra hinanden. For hvor godt kender han egentlig sin hustru, og er hun virkelig i stand til at skyde en mand?

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. nov. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 29. nov. 2017

Da Karen vågner op efter en bilulykke, kan hun intet huske fra den aften, så da politiet sætter hende i forbindelse med et mord, må hendes mand Tom erkende, at han ikke ved ret meget om den kvinde, som han er gift med. For læsere af psykologiske thrillers.

Tom og Karen lever i et lykkeligt ægteskab i en forstad til New York, men da Karen kører galt og intet kan huske, vendes deres liv på hovedet. En mand er blevet myrdet lige i nærheden af, hvor Karen kørte galt, og politiet retter nu deres opmærksomhed mod hende. Igennem længere tid har Karen haft en mistanke om, at nogen har været i deres hus og flyttet rundt på ting, og sammen med hukommelsestabet og mordanklagen driver det hende længere og længere ud. Hun støtter sig til sin bedste veninde, da Tom kommer mere og mere i tvivl om, hvor godt han egentlig kender sin kone. Men også veninden har en hemmelighed.

Som i en rigtig god thriller har plottet mange tvists undervejs, og som læser burde man vide bedre end at stole helt på de slutninger, man drager. Sympatien skifter frem og tilbage igennem bogen for, hvem er egentlig den skyldige? Karen? Tom? Eller måske veninden? Kan varmt anbefales.

Der er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx LejlighedenKvinden der forsvandtNaboparret og Kvinden der forsvandt foruden selvfølgelig forfatterens egen NaboparretDer er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx Lejligheden og foruden selvfølgelig forfatterens egen NaboparretDer er efterhånden udkommet en del thrillers med hjemmet og parforholdet som omdrejningspunkt fx Lejligheden og Kvinden der forsvandt foruden selvfølgelig forfatterens egen .


litteratursiden.dk

d. 15. jan. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 15. jan. 2018

Den canadiske forfatter, der fik sit store internationale gennembrud med debutkrimien ’Naboparret’, har skrevet endnu en overraskende og underholdende thriller. ’En fremmed i huset’ er en gedigent sp...


Jyllands-posten

d. 15. mar. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 15. mar. 2018


Politiken

d. 6. jan. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. jan. 2018


Børsen

d. 29. dec. 2017

af

af

Line Rasmussen

d. 29. dec. 2017