Bøger / faglitteratur til børn / remser

En fugl i hånden : mindfulnessremser og -lege for børn


Beskrivelse


Billedbog. 36 mindfulness-øvelser for børn. Alle øvelser vises med et billede og en remse, som begge lægger op til dialog og leg hvor nærvær og opmærksomhed er i fokus.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. aug. 2020

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 13. aug. 2020

Mindfulness i børnehøjde. Remser og opmærksomhedsøvelser som vil give børn et åbent sind og mere nærvær i den travle hverdag. Billedbog fra 4 år.

36 mindfulnessremser med tilhørende opmærksomhedsøvelser og -lege for børn. Alle øvelserne har fokus på områder som fx koncentration og opmærksomhed, sanser, åndedræt, indre styrke og kropsfornemmelse. Alle remserne har en tilhørende illustration, der kan bruges som udgangspunkt for en dialog om remsen. Efter hver remse er der forslag til aktiviteter og anvisninger på hvordan øvelsen udføres. Der er et forord som uddyber brugen af bogen og beskriver mindfulness og bagest et alfabetisk register. Illustrator og forfatter har udgivet bøger sammen tidligere fx Hokus pokus filiyogaKrible krable rim for de små og Krible krable rim for de små36 mindfulnessremser med tilhørende opmærksomhedsøvelser og -lege for børn. Alle øvelserne har fokus på områder som fx koncentration og opmærksomhed, sanser, åndedræt, indre styrke og kropsfornemmelse. Alle remserne har en tilhørende illustration, der kan bruges som udgangspunkt for en dialog om remsen. Efter hver remse er der forslag til aktiviteter og anvisninger på hvordan øvelsen udføres. Der er et forord som uddyber brugen af bogen og beskriver mindfulness og bagest et alfabetisk register. Illustrator og forfatter har udgivet bøger sammen tidligere fx Hokus pokus filiyoga og .

En flot og anvendelig billedbog med skønne illustrationer. Fine remser som glider let og klare anvisningerne til brug af øvelserne. Velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling som i hjemmet og henvender sig til både begyndere og øvede.

Lyt til løvenEt sted i verden lige nu er også lavet at Lotte Salling og Lea Letén, og her er det 40 yogaøvelser for de allermindste, også med remser og anvisninger på udførelse af øvelserne. Et sted i verden lige nu er en mere kunstnerisk mindfulness-billedbog om alle dyrene rundt omkring i verdenLyt til løven er også lavet at Lotte Salling og Lea Letén, og her er det 40 yogaøvelser for de allermindste, også med remser og anvisninger på udførelse af øvelserne. er en mere kunstnerisk mindfulness-billedbog om alle dyrene rundt omkring i verden.