Bøger / skønlitteratur til børn / krimi

En god dag at klø


Beskrivelse


Krimi. En mystisk sag om en død gøgler, et gammelt loppecirkus og en smilende abe er lige noget for en hårdkogte detektiv som Hansi Hønegal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 5. mar. 2015

En mystisk sag om en død gøgler og et gammelt loppecirkus er lige noget for en hårdkogte detektiv som Hansi Hønegal. Sjov og spændende. Let at læse og en god bog til fritidslæsning fra 9 år, mest for drenge.

I tredje del af den letlæste serie "Hansi Hønegal" bliver Hansi sat på opklaringen af mordet på den gamle gøgler professor Laksko. Det fører ham på sporet af en smilende abe, forsvundne cirkuslopper og skumle værtshuse som "Den Sprøde Høne". Historien er inddelt i korte kapitler med meget dialog og der er illustrationer på mange af siderne.

Igen en sjov og underholdende historie med en velkomponeret handling og hårdkogte replikker. Miwers humoristiske illustrationer i mørk og humoristisk streg understreger stemningen.

Oplagt hvis man har læst de tidligere bind i serien og for fans af andre bøger af forfatteren, fx Max Skræk. Bind 1Max Skræk. Bind 1 : Mere levende end død.