Bøger / faglitteratur til børn

En guide til hundens bedste ven : fuld af nyttige tips og hundekunster!


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 9. jan. 2015

Indbydende guide til familien, der tænker på at få en hundehvalp. Gode råd om anskaffelse, pleje og træning. Til børn fra 8 år.

Bogen er inddelt i 4 næsten lige store afsnit. Et om pasning og pleje, mad, leg og gåture. Det andet om racer med generelle oplysninger om størrelser og farver, og herefter korte præsentationer af 55 hunderacer. 3. del handler om hundens sprog, og om at lære hundens signaler at kende, vrede og glæde, usikkerhed og nysgerrighed. Sidste del handler om træning og tricks. Om vigtigheden af at træne sin hund og belønne den med ros og godbidder. Til sidst et par klassiske tricks, træning på agilitybanen, samt ordliste, register, noter og tjeklister til forældre og lærere.

Bogen kommer godt rundt om emnet, og der er gode råde og trin for trin-vejledninger. Teksten er skrevet i korte blokke under tydelige og letforståelige overskrifter. Små og store fotos supplerer teksten.

Lignende bøger om at vælge og passe sin hund: HundMin hundLeg din hund lydig og billedbogen Min hund. Kan bruges sammen med Leg din hund lydigLignende bøger om at vælge og passe sin hund: Hund og billedbogen . Kan bruges sammen med Leg din hund lydigLignende bøger om at vælge og passe sin hund: Hund og billedbogen Min hund. Kan bruges sammen med .Informationer og udgaver