Bøger / faglitteratur

En guide til linkedIn : begyndere, tvivlere, medløbere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2013

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 19. aug. 2013

Denne bog henvender sig til almindeligt interesserede, som gerne vil vide lidt mere om, hvad de kan bruge LinkedIn til.

Omkring en million danskere har en profil på LinkedIn, og efter LinkedIn kom i en dansk udgave i 2012 er interessen stærkt stigende. Da LinkedIn fungerer som et professionelt værktøj, bør interessen for at fremstå med en god og brugbar profil være stigende. Ole Wejse Svarrer er journalist, og han forsøger at samle nogle råd, til dem, der vil skabe en valid og karrierefremmende netidentitet fra bunden. Forfatteren gennemgår de forskellige opgaver fra det at skabe en god profil over det at opbygge et brugbart netværk til, hvordan man plejer sit renommé. Bogen afsluttes med 5 trin til en personlig digital strategi. Det er således ikke en bog, der giver anvisninger i den praktiske anvendelse af LinkedIn med oversigter over menupunkter og den slags. Svarrer har skrevet en god, anvendelig og overskuelig bog om emnet, og han gør fint rede for præmisserne i indledningen. Der er hverken illustrationer, reference- eller litteraturlister.

Der er andre nye bøger om LinkedIn og flere på vej. Fx Arbejd professionelt med LinkedIn som supplerer denne ved at henvende sig til firmaer, der ønsker at opbygge en profil på LinkedIn.

Udmærket, kort og overskuelig bog, som giver råd om, hvordan man opbygger en personlig profil og et netværk på LinkedIn.