Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

En hæklet isbutik


Beskrivelse


Hæklebog med opskrifter på legetøj og pynt til en isbutik, alle med angivelse af sværhedsgrad og materialeforbrug. Derudover enkelte andre kreative projekter i bl.a. filt, papir og perler med en række skabeloner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 2. nov. 2017

Krea Deluxe-søstrene giver både nybegyndere og erfarne hæklere ny inspiration i disse bøger om et yndigt teselskab og en kreativ isbutik. Så find dit indre legebarn frem og hækl alt fra hindbærsnitter til bolsjesutter.

To hæklebøger med opskrifter på legetøj og pynt til henholdsvis et prinsesse-teselskab og en isbutik. Begge bøger indledes med afsnit om at hækle til børn, valg af materialer, hæklefastheder, detaljer og sværhedsgrader. Derefter følger en række opskrifter på is, kager, tilbehør og pynt, alle med angivelse af sværhedsgrad og materialeforbrug. Bagerst rummer bøgerne andre kreative projekter i bl.a. filt, papir og hamaperler og en række skabeloner. Begge bøger er holdt i et pastelfarvet romantisk layout.

To lækre og indbydende bøger med mange farvefotografier i et typisk nordisk layout med masser af sommerklædte børn og fine tableauer. Begge bøger indeholder et fuldt "lege-koncept" - teselskab eller isbutik. Opskrifterne spænder fra det helt enkle til det ret avancerede og vil give hækleentusiasterne ny inspiration til legekøkkenet eller dukkekrogen.

Der findes flere hæklebøger om kager fx: Hæklede kager og søde sagerHæklede cupcakesHækl din egen campingtur eller Hæklede cupcakes. En helheds-hækleoplevelse finder man også i den virkelig søde Hækl din egen campingturDer findes flere hæklebøger om kager fx: Hæklede kager og søde sager eller . En helheds-hækleoplevelse finder man også i den virkelig søde Hækl din egen campingturDer findes flere hæklebøger om kager fx: Hæklede kager og søde sager eller Hæklede cupcakes. En helheds-hækleoplevelse finder man også i den virkelig søde .