Bøger / skønlitteratur / krimi

En holdt kvinde


Beskrivelse


Krimi. Da Will Trent og Sara Linton sættes på en sag med et blodigt drab på en pensioneret politimand, rodes der op i en række ubehagelige forhold, der også involverer Trents kone Angie og hendes datter.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2016

af

af

Jette Landberg

d. 6. dec. 2016

Sjette bind i krimiserien med kæresteparret retsmediciner Sara Linton og agent Will Trent er som altid en barsk, blodig og spændende oplevelse, der bl.a. går tilbage i Trents fortid på børnehjemmet. For alle Slaughters mange fans, nye læsere kan læse herfra, men det er bedst at kende baggrundshistorien.

Et mord på en pensioneret politimand med en tvivlsom fortid sætter gang i et plot, der involverer dyre basketballspillere, en sportsklub, Will Trents fortid og hans kone Angie, som han er bundet til på en helt speciel måde og stadig er afhængig af. Sara kæmper med sit forhold til Will og den psykisk ustabile og jaloux Angie. Samtidig forsøger de at opklare en sag om et eller flere blodige mord, hustruvold og voldtægt centreret omkring den eksklusive sportsklub. Slaughter har tidligere skrevet en serie om Sara Linton og en om Will Trent, samt denne samlede serie med begge som et par. Hun skriver fra Sydstaterne, hvor hun også selv bor, et miljø hun kender ud og ind. I 2015 skrev hun thrilleren De smukkeste.

Som altid fra Slaughter et spændende og uforudsigeligt plot, der hele tiden har en overraskende krølle mere. En stor, rå og blodig mundfuld der kræver en koncentreret læser.

James Lee Burke skriver også fra Sydstaterne i sin lange serie om politimanden Dave Robicheaux, den har dog et præg af at være en slags moderne Western, hvor Slaughters er mere detaljeret omkring politiarbejdet.


litteratursiden.dk

d. 29. nov. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 29. nov. 2016

Længe ventet nyt om Sara Linton og Will Trent. Heldigvis er tiende bind i serien hele ventetiden værd og en af de bedste krimier, jeg har læst i år. Karin Slaughter er en af mine yndlingsforfattere in...


Politiken

d. 16. dec. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 16. dec. 2016