Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En hund til Hedvig


Beskrivelse


Hedvig ønsker sig kun én ting til sin fødselsdag: en hund! Men hvorfor forstår mor og far ikke, at Hedvig er hundeekspert? Skøn børnebog med fakta om hvordan du passer en hund. Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 9 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2023

af

af

Marion Tirsgaard

d. 13. jan. 2023

Hedvig ønsker sig kun én ting til sin fødselsdag: en hund! Men hvorfor forstår mor og far ikke, at Hedvig er hundeekspert? Skøn børnebog med fakta om hvordan du passer en hund. Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 9 år.

Hedvig har ét ønske, da hun vågner på sin 8 års fødselsdag, men i stedet for en hund, får hun en skatertrøje af far og en notesbog med billedet af en hund på forsiden af mor. Hvorfor forstår de ikke, at Hedvig sagtens kan passe en hund? Hedvig beslutter sig for at vise mor og far, at hun ved alt om hunde. Hun får et job som hundelufter, og i notesbogen begynder hun at skrive alt det ned, hun ved om at passe hunde. Med illustrationer. Den svenske forfatter står også bag den letlæste serie "Venner i klassen", Snige og SnuseSaga på eventyr - ballonlængsel, usynlighedstæpper og to nisser i grøften, mens illustrator er kendt fra Saga på eventyr - ballonlængsel, usynlighedstæpper og to nisser i grøftenHedvig har ét ønske, da hun vågner på sin 8 års fødselsdag, men i stedet for en hund, får hun en skatertrøje af far og en notesbog med billedet af en hund på forsiden af mor. Hvorfor forstår de ikke, at Hedvig sagtens kan passe en hund? Hedvig beslutter sig for at vise mor og far, at hun ved alt om hunde. Hun får et job som hundelufter, og i notesbogen begynder hun at skrive alt det ned, hun ved om at passe hunde. Med illustrationer. Den svenske forfatter står også bag den letlæste serie "Venner i klassen", Snige og Snuse, mens illustrator er kendt fra .

Herlig og skøn fortælling om viljefaste Hedvig, der lægger en plan for, hvordan hun får overtalt sine forældre til at få en hund. Bogen har et overskueligt layout med stor font og bred linjeafstand, charmerende illustrationer og i hvert kapitel kan du læse en side fra Hedvigs notesbog med fakta om, hvordan man passer på en hund.

Af andre bøger om børn, der ønsker sig en hund er fx Vilma vil have en hundVitello ønsker et ønskeMuffinklubben - et eventyr på otte poter, Vitello ønsker et ønske og Muffinklubben - et eventyr på otte poterAf andre bøger om børn, der ønsker sig en hund er fx Vilma vil have en hund, og Muffinklubben - et eventyr på otte poterAf andre bøger om børn, der ønsker sig en hund er fx Vilma vil have en hund, Vitello ønsker et ønske og .