Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

En hvalp i huset


Beskrivelse


Om hundehvalpe og om hvordan man bedst muligt kan give en hvalp en god start hos sin nye familie.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. jan. 2018

Letlæst fagbog for børn mellem 7 og 9 år om hundehvalpe og deres første tid væk fra moderen hos deres nye familie.

Bogen har lix 9 og fortæller i et letlæst sprog, sat i korte afsnit, om hvordan man bedst muligt kan give en hund en god start hos sin nye familie. De enkelte emner præsenteres over to sider bestående af farvefotos, en kort tekst samt faktabokse. Til bogen kan der frit hentes elevaktiviteter på nettet.

Det er en god bog både rent læseteknisk og fagligt. Bogen tager udgangspunkt i hvalpens behov fremfor dens ejeres behov og giver ideer til opdragelse og samvær med afsæt i hunden som flokdyr. Bogen opfylder kravene til en fagbog og er derfor egnet til faglige læsekurser og emneopgaver i grundskolen.

Bøger om hundehvalpe er altid populære og efterspurgte. Der udgives derfor også løbende mange bøger om emnet. Vil man læse mere kan titler som fagbilledbogen Din nye hundehvalpTimmy, en hundehvalpHvalpens bog, den letlæste Timmy, en hundehvalp og fagbogen Hvalpens bog anbefalesBøger om hundehvalpe er altid populære og efterspurgte. Der udgives derfor også løbende mange bøger om emnet. Vil man læse mere kan titler som fagbilledbogen Din nye hundehvalp, den letlæste og fagbogen Hvalpens bog anbefalesBøger om hundehvalpe er altid populære og efterspurgte. Der udgives derfor også løbende mange bøger om emnet. Vil man læse mere kan titler som fagbilledbogen Din nye hundehvalp, den letlæste Timmy, en hundehvalp og fagbogen anbefales.


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 3 (2018)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 71, nr. 3 (2018)