Bøger / faglitteratur til børn

En inspirationsbog til dig med modeldrømme


Beskrivelse


Om både gode og dårlige sider af modelbranchen. Med interviews med fire danske modeller, fotograf Henrik Adamsen, makeup-artist og hårspecialist Mia Jeppson, designer og moderedaktør på Ekstra Bladet Jim Lyngvild, direktøren for Scoop Models samt chefredaktøren på Elle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 17. apr. 2015

En god inspirationsbog til alle de unge piger der går rundt med en drøm om at blive model. Her får de indblik i både det gode og det dårlige ved branchen. Fra 13 til 16 år.

Katrine Memborg har blandt andet været caster og deltageransvarlig på tv-programmet "Danmarks næste Topmodel". Hun har selv haft en drøm om blive model og fortæller i forordet om, hvad der gjorde at model ikke viste sig at være drømmen alligevel. I bogen her bringes der interviews med fire danske modeller, fotograf Henrik Adamsen, makeup-artist og hårspecialist Mia Jeppson, designer og moderedaktør på Ekstra Bladet Jim Lyngvild, direktøren for Scoop Models samt chefredaktøren på Elle. Der er en tidslinje over de største internationale og nationale modeller siden 50'erne og op til 2013. Desuden er der en miniordbog over modebranchens sprog samt en mini modellens hvem-hvad-hvor.

Flot og indbydende bog, der fortæller om både gode og dårlige sider af modelbranchen. Og kan give de unge piger, der går med modeldrømmen, et mere realistisk indblik i modeverdenen.

Kan sammenlignes med Bare det var mig, som er af ældre dato.