Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En kagekone og to killinger


Beskrivelse


Karl skal til fødselsdag hos Klara, og han vil give hende verdens bedste gave. Men det er svært, når man ingen penge har. Heldigvis for Karl (og Klara) møder han en fyr, som hjælper med at finde en overraskende, spændende og helt gratis gave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 26. feb. 2019

Klara skal holde fødselsdag, og selvfølgelig skal Karl med. Karl glæder sig også, og han vil give Klara verdens bedste gave. Det er bare ikke så let, når man næsten ingen penge har. Hvad mon Karl finder på? God bog til dig mellem 7 og 9 år - også god til højtlæsning.

Ny bog om "Karl & Klara" i serien "Læs Løs". Denne gang skal Klara holde fødselsdag for sine venner, og da det er regnvejr, bliver familien nødt til at holde fødselsdagen indendørs - også selvom der ikke er ret meget plads. Fødselsdagen bliver ret vild, og Klaras far og mor er ikke helt tilfredse med det hele. Karl gør sig meget umage med ikke at lave ballade - og til sidst bliver det ham, som får dagen til at ende godt.

Endnu en virkelig god bog om vennerne Karl og Klara. Karl har det bestemt ikke altid let, han er ret vild i det - og ting har det med at gå galt omkring ham. Men ikke denne gang, for Karl har fået bedre styr på sig selv. Tankevækkende at opleve, hvordan en dreng med udfordringer samtidig kan rumme så megen varme, omtanke og frodig fantasi som Karl. Skøn historie med skønne billeder til.

Læs også Hajer og havfruerDyk så, Karl!Vatdyr og kuglelyn, Dyk så, Karl! og Vatdyr og kuglelyn. Eller Katrine Marie Guldagers bøger om Frøken Ignora, Georg og Peter Prik, som også handler om store og lidt farlige følelserLæs også Hajer og havfruer, og Vatdyr og kuglelyn. Eller Katrine Marie Guldagers bøger om Frøken Ignora, Georg og Peter Prik, som også handler om store og lidt farlige følelserLæs også Hajer og havfruer, Dyk så, Karl! og . Eller Katrine Marie Guldagers bøger om Frøken Ignora, Georg og Peter Prik, som også handler om store og lidt farlige følelser.