Bøger / faglitteratur til børn

En killing i huset


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 24. juli 2018

Når man får en lille ny killing i huset, skal man være stille og forsigtig i begyndelsen. Snart vokser den sig dog så stor, at den både vil lege og fange mus. Fra 8 år.

En ny letlæst fagbog i serien "Fakta. Mini" fra Straarup & Co. Bogen er bygget op som de andre bøger i serien og som en traditionel fagbog. Det vil sige, at læseren finder en indholdsfortegnelse på et af de første opslag, og at der bag i bogen findes både stikordsregister og forslag til andre bøger, links og museer. På hvert opslag er der et eller flere farvefotos, som illustrerer tekstens indhold. Desuden er der faktabokse med billeder eller fakta om killingen. Teksten er skrevet i korte helsætninger. Hver sætning har sin egen linje. Bogens lix er 13. Bogen findes både som hardback og som e-bog.

Fin lille fagbog om kattekillinger. Bogen har flotte fotos af forskellige kattekillinger, som man kan blive forelsket i. Dejligt med indholdsfortegnelse, stikord og ordforklaringer. Godt, at fx ordet rovdyr forklares. Fint også at fortælle, at katte har egen dør, men hvorfor ikke forklare, at det hedder en kattelem - det er et godt ord at kende. Bøger om katte og kattekillinger er altid populære, denne her vil med garanti også blive lånt ud til den er slidt op.

Man kan læse om søde katte i KatVerdens farligste katte og om farlige katte i Verdens farligste katteMan kan læse om søde katte i Kat og om farlige katte i .