Bøger / faglitteratur til børn

En kuffert fuld af skabninger : udforsk filmmagien bag Fantastiske skabninger og hvor de findes


Beskrivelse


Om filmen Fantastiske skabninger og hvor de findes, med nogle af filmproduktionens hemmeligheder samt historier fra skuespillerne og holdet bag kulisserne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2016

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 6. dec. 2016

Med denne bog kan man opleve magien i filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes" fra første række. For børn fra 12 år, unge og voksne.

Filmbog om universet bag filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes". Bogen er udformet som toldmanden Newt Scaramanders kuffert (en magnetfunktion får bogen til at ligne en mappe), og den rummer et væld af oplysninger om filmen, skuespillerne og deres karakterer og hele filmens univers, som knytter an til "Harry Potter". Bogen rummer en del løse indklæbede dele, som kuverter med landkort, avisudklip mv. Illustreret med fotos, tegninger, tekstbokse mv.

Bogen er lidt af et overflødighedshorn med sider, der myldrer med billeder, scenografi og features fra filmen. Teksten er sat med en skrifttype, der illuderer maskinskrift, som ikke er let at læse. Den engelske originaltekst skinner mange steder gennem oversættelsen, som derfor virker lidt knudret. Det er en bog, som man ikke lige bliver færdig med. Den er egnet til fordybelse og vil tiltrække med sit flotte udstyr.

Bogen er en typisk filmbog. Med sine indklæbede løsdele og sit ualmindeligt flotte udstyr kan den som bogtype minde om bøger som Dr. Ernest Drakes monsterologiDr. Ernest Drakes Dragonologi og Dr. Ernest Drakes DragonologiBogen er en typisk filmbog. Med sine indklæbede løsdele og sit ualmindeligt flotte udstyr kan den som bogtype minde om bøger som Dr. Ernest Drakes monsterologi og .


litteratursiden.dk

d. 9. dec. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 9. dec. 2016

Ubeskrivelig smuk, gennemført og spækket med lækre detaljer. En filmbog ud over det sædvanlige, som vil vække jubel hos store og små. Wauw! Det her er simpelthen en bogoplevelse man ikke må gå glip af...