Bøger / faglitteratur

En kur mod konfliktskyhed : bliv bedre til at sige det der skal siges


Beskrivelse


Konfliktskyhed kan medvirke til at konflikter faktisk optrappes. Det påvirker psyken og kan føre til stress. Få bedre forståelse for konflikter og konflikthåndtering på arbejdspladsen og i andre sammenhænge. Kan læses af alle interesserede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2020

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 10. sep. 2020

Konfliktskyhed kan medvirke til at konflikter faktisk optrappes. Det påvirker psyken og kan føre til stress. Kan læses af alle, der ønsker at få en bedre forståelse for konflikter og konflikthåndtering på arbejdspladsen og i andre sammenhænge.

Bogen gennemgår begrebet konfliktskyhed og hvad en konflikt er. Selve kuren mod konfliktskyhed drejer sig om at tage ansvar for sig selv i relationer med andre, for ingen andre kan mærke dine følelser, behov eller grænser. Når man er konfliktsky, forsøger man at slippe for ubehaget ved konflikten. Bogen giver redskaber til, hvordan man kan lære at tackle de ubehagelige situationer, og bidrager til en dybere forståelse af konfliktens væsen. Det gælder de konkrete eller forventede sammenstød med andre over forskellige interesser, forventninger m.v. Og det kan være almindelige irritationsmomenter i hverdagen, indre konflikter eller dilemmaer, man går og ruger over.

En velskrevet og grundig bog, der giver mange gode redskaber og metoder til konfliktforståelse og -håndtering, skrevet i et letlæst og hverdagsnært sprog.

Er beslægtet med Marion Thornings Lær at løse konflikterLær at løse konflikter - i arbejdslivetLær at løse konflikter - i familienKan du mærke din røv, Else, - i arbejdslivet og - i familien. Kan du mærke din røv, Else er et andet nyt bud på emnet, skrevet i en særlig frisk og utraditionel stilEr beslægtet med Marion Thornings Lær at løse konflikter, og Lær at løse konflikter - i familien. Kan du mærke din røv, Else er et andet nyt bud på emnet, skrevet i en særlig frisk og utraditionel stilEr beslægtet med Marion Thornings Lær at løse konflikter, Lær at løse konflikter - i arbejdslivet og . Kan du mærke din røv, Else er et andet nyt bud på emnet, skrevet i en særlig frisk og utraditionel stilEr beslægtet med Marion Thornings Lær at løse konflikter, Lær at løse konflikter - i arbejdslivet og Lær at løse konflikter - i familien. er et andet nyt bud på emnet, skrevet i en særlig frisk og utraditionel stil.