Bøger / skønlitteratur til børn

En lille, bange hund


Beskrivelse


Billedbog. Historie om en lille hund der virker bange for alt, men inderst inde er modig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 28. juni 2018

Billedbog om en lille hund, der virker bange for alt, men inderst inde er modig. For 3-5-årige.

Zigge er en lille hund. Han elsker at lege i haven, gå tur med mormor, fange bolde og spise rester fra bordet. Men Zigge er begyndt at møde monstre. Først er det et spøgelse der forfølger ham, men det er bare en plastikpose. Så er det en farlig løve, men det er bare katten. Så er det en kæmpe, men det er bare postbuddet og til sidst en stor slange, der bare viser sig at være støvsugeren. Zigge er en lille, bange hund. Men da storebror græder en aften og er bange, viser Zigge at han slet ikke er bange, for han kigger efter monstrene og gør derved storebror glad.

Fin billedbog om at selvom vi alle kan være bange, så er vi alle modige inderst inde, når det virkelig gælder. Illustrationerne er farverige og simple, og de passer rigtig godt til historien.

Om at indse at der ikke er noget at være bange for, kan der nævnes Lille listige tigerJoschi, verdens modigste musLillebuk får brug for sin maskot og Joschi, verdens modigste mus. Om at hjælpe nogen, der har brug for at sove, der kan nævnes Lillebuk får brug for sin maskotOm at indse at der ikke er noget at være bange for, kan der nævnes Lille listige tiger og . Om at hjælpe nogen, der har brug for at sove, der kan nævnes Lillebuk får brug for sin maskotOm at indse at der ikke er noget at være bange for, kan der nævnes Lille listige tiger og Joschi, verdens modigste mus. Om at hjælpe nogen, der har brug for at sove, der kan nævnes .