Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En lille hvid løgn, en kæmpe katastrofe


Beskrivelse


14-årige Sille flytter fra København til Kolding, hvor hun starter i skole. Men hun får lavet problemer for sig selv, da hun kommer til at fortælle en lille, hvid løgn. For løgne har det med at blive afsløret.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj 2019

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 14. maj 2019

14-årige Sille flytter til Kolding og starter i en ny skole. Men når man som det første kommer til at fortælle en hvid løgn, kan det ende i det rene kaos. Humoristisk bog i ny serie om "Sille" for dig mellem 11 og 14 år.

Efter forældrenes skilsmisse flytter Sille til Kolding fra København med sin far og lillebror. Det er ikke særligt fedt at skulle starte i ny skole, synes hun, som er lidt genert. Men hun bliver hurtigt ven med udadvendte Maiken. Og på afstand er hun småforelsket i Ruben. Men det skaber kæmpeproblemer for hende, da hun for at imponere ham kommer til at fortælle, at hendes musikerfar spiller med de kendte og endda har spillet med The Beatles. Det får hende rodet ud i frygtelige ting. Forfatteren er DR journalist og debutant.

En frisk, sød og sjov bog om en almindelig pige. Den handler om venner, familie og den første kærlighed. Du er i godt selskab med den lidt kiksede og generte Sille, som får skabt en masse rod for sig selv bare ved at komme til at fortælle en lille, hvid løgn.

En anden sjov bog om at komme galt afsted med en løgn er Ski, kys og røde kinderJulie og SnehvideEmma 11 år - snart 12. Fans af hverdagsserier om forelskelse, familie, pubertet og venner beskrevet humoristisk som Julie og Snehvide og Emma 11 år - snart 12 vil også synes om denneEn anden sjov bog om at komme galt afsted med en løgn er Ski, kys og røde kinder. Fans af hverdagsserier om forelskelse, familie, pubertet og venner beskrevet humoristisk som og Emma 11 år - snart 12 vil også synes om denneEn anden sjov bog om at komme galt afsted med en løgn er Ski, kys og røde kinder. Fans af hverdagsserier om forelskelse, familie, pubertet og venner beskrevet humoristisk som Julie og Snehvide og vil også synes om denne.


litteratursiden.dk

d. 9. nov. 2019

af

af

Mette Rabæk

d. 9. nov. 2019

Første del af serien om Sille på 14 år, der er ret genert og temmelig uheldig, men alligevel klarer skærene på en ny skole med nye venner, er sjov og uhøjtidelig. Silles forældre er blevet skilt, og h...


Information

d. 19. juli 2019

af

af

Kamilla Löfström

d. 19. juli 2019


Weekendavisen

d. 11. okt. 2019

af

af

Erik Barkman

d. 11. okt. 2019


Børn & bøger

Årg. 72, nr. 6 (2019)

af

af

Kirsten Aggerholm (f. 1934)

Årg. 72, nr. 6 (2019)