Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En lille hvid løgn


Beskrivelse


Astrid er måske kommet til at fortælle klassen, at hun har en kæreste ... Hvordan skaffer hun nu sådan én inden skolefesten? For ca. 10-13 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2021

af

af

Julie Arndrup

d. 4. jan. 2021

Astrid er måske kommet til at fortælle klassen, at hun har en kæreste ... Hvordan skaffer hun nu sådan én inden skolefesten? For ca. 10-13 år.

Astrid er ikke en af de populære piger i klassen, og så er hun lidt for god til at finde på historier, der ikke passer. Så da hun kommer til at sige til de smarte piger, at hun har fået en kæreste, får hun pludselig en masse opmærksomhed, hun ikke er vant til. Det går godt, indtil de andre gerne vil møde hendes kæreste, og så er hun nødt til at finde en inden skolefesten. Heldigvis starter der en ny mystisk dreng på skolen, måske kan han bruges? Desværre kommer Astrid også til at starte en historie om, at han brændte sin gamle skole ned, så måske er han ikke så glad for at hjælpe? Og så er der jo også Noah, som Astrid er hemmeligt forelsket i. Det hele er noget rod, og det er Astrid, der skal rydde op.

En virkelig sjov og sød historie om det svære første kys, om ikke at være så populær og om at sige undskyld, når det gælder. Og om at digte lidt for meget, når virkeligheden ikke passer en. Fængende handling og godt sprog, med masser af gods i. Dejlig historie, der passer perfekt ind i "Sommerfugleserien"!.

Andre historier om piger, der har et fleksibelt forhold til sandheden er fx Hest, hest, tiger, tigerHybenhjerter eller HybenhjerterAndre historier om piger, der har et fleksibelt forhold til sandheden er fx Hest, hest, tiger, tiger eller .